Alaska i Mario Vaquerizo defensen la seva relació: “No és un muntatge”

Fa vint anys que surten junts, però encara molta gent considera que és una relació falsa

Alaska i Mario Vaquerizo han acudit a El Hormiguero per promocionar la seva nova obra de teatre, amb la qual pretenen entretenir i fer riure una societat que veuen massa apagada per culpa del coronavirus. Han fet la gira amb una furgoneta, acompanyats de quatre gossos. Una imatge que ha fet molta gràcia als teleespectadors, especialment quan la cantant ha reconegut que ella és al·lèrgica al seu pèl i que havia d’allunyar-se el màxim possible.

Han comentat que el viatge va ser molt divertit, però que van tenir un petit incident quan Mario va “robar” una xocolatina: “Jo robo moltes coses… No, és broma. No t’enfadis! Distrec els treballadors de la benzinera i em faig fotos amb ells”. La parella ha tornat a demostrar que tenen una gran complicitat, el que Pablo Motos ha volgut destacar. Mario, enfadat perquè encara sorprengui, ha deixat clar que s’estimen i que formen un matrimoni feliç: “Encara que la gent cregui que la nostra relació és un muntatge, fa 20 anys que vaig al llit amb aquesta dona”. 

Alaska i Mario Vaquerizo, entrevistats a 'El Hormiguero'   Antena 3

Alaska i Mario Vaquerizo, entrevistats a El Hormiguero / Antena 3

Sobre la seva convivència, han reconegut que no sempre és fàcil: “Quan Alaska s’enfada… Ella prefereix callar. Jo, en canvi, tinc incontinència verbal i ho he de dir tot. El rancor reté líquids”. Mentrestant, ella posava la nota més sensata: “El so i les paraules tenen una funció i dir unes paraules a un determinat volum arriba de manera diferent a l’altra persona”.

S’han mostrat molt contents de poder tornar a sobre dels escenaris, el que creuen que és molt necessari enmig d’aquesta pandèmia: “Crec que estem en un moment d’aquesta vida en el qual hem de demanar respecte i llibertat d’expressió. No hem de viure en la por ni coaccionar-nos, la por és paralitzant. Hem de ser herois amb perruques i carburant i tirar endavant”. 

Nou comentari