Aitana d’OT, positiu en coronavirus, cancel·la els pròxims concerts

La cantant catalana d'OT 2017 revela que té Covid i que ha de suspendre l'actuació que tenia prevista per a aquest dissabte

Aitana ha informat aquest migdia que ha donat positiu en coronavirus i, per tant, haurà de cancel·lar els seus pròxims concerts. La catalana tenia previst actuar en la gala de Los 40 Music Awads, el que finalment no podrà fer. Ha explicat com es troba en un vídeo que ha enviat a l’emissora de ràdio: “Gravo aquest vídeo per explicar-vos que no podré estar a la gala perquè dies abans de les gravacions vaig donar positiu en Covid. Fa onze o dotze dies que sóc a casa confinada, de fet. I és el que havia de fer, òbviament”. 

Ha deixat clar, però, que es troba bé i ha demanat perdó per fallar a la cita: “Em queden pocs dies de confinament i de combatre aquest animaló. Ho sento moltíssim, m’hauria encantat ser-hi. Estava súper il·lusionada, però amb la pandèmia que estem vivint… Són coses que passen. La gala és aquest dissabte dia 5 i l’heu de veure”.

La bona notícia és, però, que va poder gravar l’actuació que s’emetrà durant la gala: “Crec que us agradarà. Us envio un petó immens i ens veiem molt aviat”. No ha escrit res en els seus perfils a la xarxa, però molts dels seus seguidors han començat a escriure-li ja missatges d’ànims i suport. 

Nou comentari