Aitana d’OT: “No he sortit de casa encara perquè tinc por”

Aitana és una de les concursants d’OT 2017 que més ha destacat. Aquest mes ha estat notícia per l’estrena de dues cançons noves, ‘Enemigos’ amb Reik i ‘Si tú la quieres’ amb David Bisbal. Tenia previst un estiu ple de concerts, així com una gira a mitges que la crisi del coronavirus va impedir-li acabar. La catalana ha resultat damnificada com tota la resta d’artistes, però no vol queixar-se massa. Així ho ha recalcat en una entrevista a ‘La Vanguardia‘: “Actuo de manera positiva perquè crec que no és just que jo em queixi quan visc una situació bastant privilegiada en poder fer teletreball. No em sento un referent, simplement sóc una referència d’ajuda”. 

Està confinada des de fa dos mesos a Eivissa, a la casa familiar del seu xicot, l’actor d’Élite Miguel Bernardeau. Com s’entreté aquestes setmanes? Està aprofitant per fer exercici, tornar a llegir i estudiant per a l’examen teòric del carnet de conduir: “Parlo cada dia amb la meva família, a més a més. Sovint diverses vegades. Tinc fregit el meu pare amb preguntes sobre trànsit”. 

Un altre dels seus entreteniments és el perfil que s’ha creat a Tik Tok, una nova plataforma digital en la qual publica vídeos divertits: “Vaig aprenent. Intento, això sí, no mirar massa els comentaris i menys teories conspiranoiques que s’inventen i que no tenen sentit”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

La pandèmia està provocant conseqüències negatives a tots els àmbits, també psicològicament. Aitana encara no ha sortit al carrer malgrat la desescalada. Per què? “No he sortit encara perquè tinc por. Crec que és una cosa que li pot passar a molta més gent. Veure que en sortir hi ha una nova normalitat després d’estar dos mesos i mig tancada a casa… em resulta estrany”. 

Nou comentari