Aitana explica, entre llàgrimes, per què ha de cancel·lar més concerts

La cantant catalana ha compartit un vídeo en el qual se la veu plorar sense consol quan anuncia que no podrà cantar les pròximes setmanes

Més problemes per a Aitana Ocaña. La cantant catalana d’Operación Triunfo ha anunciat que es veu obligada a cancel·lar més concerts per culpa de la laringitis que pateix des de fa un parell de setmanes. Aquest cap de setmana va poder actuar a Sevilla, encara que els metges no li ho recomanaven. El problema? Que, efectivament, encara no estava llesta i ha acabat empitjorant. És per això que aquest diumenge no ha pogut actuar a Sanlúcar de Barrameda, una cancel·lació que l’ha afectat molt. La cantant ha volgut donar la cara i ha compartit un vídeo en el que explica com es troba. Els fans l’han vist plorar sense consol, molt decebuda amb si mateixa en veure que no millora el seu estat: “Espero que pugueu perdonar-me i que quedi constància que lluito fins al final sempre per poder actuar”.

És conscient que una laringitis no és massa greu, però no comptava amb què les cordes vocals s’infamessin tant: “Ahir, tres setmanes després, em sentia bé i veia que podia fer l’escalfament de la veu. Vaig voler fer el concert de Sevilla, encara que els metges em van dir que no estava llesta, i va ser un subidón. Ho vaig passar una mica malament perquè en meitat del concert em va tornar a fer mal el coll i quan va acabar, em vaig quedar afònica i no podia gairebé ni parlar. Vaig estar tota la nit escalfant la veu, vaig parlar amb el metge i em van dir que descansés. Fins a l’últim moment he intentat fer l’impossible per tornar a estar bé, però m’he llevat sense veu i ara no puc fer ni tan sols l’escala en l’escalfament”.

Molt afectada, la jove no podia evitar posar-se a plorar: “Em sap fatal fer això perquè sóc conscient que hi ha fent que està moltíssim pitjor que jo, que només tinc laringitis. Però, per desgràcia, he de cancel·lar alguns concerts i per mi realment és una merda. No vull que ningú pensi que no soc responsable, perquè cada dia estic atenta a cuidar-me la veu i ser responsable amb la feina perquè és el que em fa feliç. Lamentablement no puc forçar la situació perquè no vull que empitjori. He vingut fins a Sanlúcar per intentar-ho fins a l’últim minut, però és impossible. Em sap molt de greu”.

Un contratemps que la força a suspendre més concerts, el que no es perdona. Els fans han omplert el post de missatges de comprensió i estima, però això no impedeix que l’estrella d’OT se senti responsable i malament d’haver-los fallat. Ara cal que se centri en recuperar-se per poder tornar a sobre dels escenaris com més aviat millor.

Nou comentari