Ágatha Ruiz de la Prada, histèrica: “No em facis aquesta putada, que et mato”

Ágatha Ruiz de la Prada va fer molta amistat amb Toñi Moreno quan es va separar de Pedro J. Ramírez, el que han volgut recordar en una entrevista molt divertida a Un año de tu vida. La presentadora l’ha interrogat en el seu programa de Canal Sur, en la qual va amenaçar la seva amiga amb una broma que no li va fer gens de gràcia.

Toñi Moreno li preguntava si ja estava preparada per saludar el seu exmarit sense rancor: “Imagina’t que ara s’obre aquella porta i apareix Pedro J. Li faries una abraçada?”. La resposta d’Ágatha no podia ser més clara: “No, per descomptat que no”. Toñi veia l’oportunitat perfecta per fer-li una broma, mentre insinuava que podrien haver-lo convidat.

Toñi Moreno i Ágatha Ruiz de la Prada   Canal sur

Toñi Moreno i Ágatha Ruiz de la Prada /  Instagram

Ágatha, descol·locada i visiblement enfadada, no donava crèdit: “Ni se t’acudeixi fer-me una putada d’aquestes. Et mato, deixo de ser amiga teva i no vinc més a Canal Sur en la p… vida”, etzibava la dissenyadora. Toñi continuava amb la història per veure fins a on arribava Ágatha: “Si jo et dic que per aquí entrarà Pedro J. i et dirà que ho va fer malament, que van ser 30 de matrimoni fantàstics, que heu tingut dos fills, que el perdonis i que vol ser amic teu…?”.

 

 

La convidada, per si de cas, abandonava el plató i corria a amagar-se entre el públic: “Adeu, adeu“. Era llavors quan Toñi esclatava a riure i li reconeixia que no seria capaç de fer-li això: “Tu creus que et faria jo això amb el vestit tan maco que m’has regalat?”. Un ensurt per a Ágatha, que torna a evidenciar que encara no ha perdonat el seu exmarit i que no el vol ni veure. 

Nou comentari