Ágatha Ruiz de la Prada, desvergonyida: “Quan em vaig divorciar només volia sexe”

Ágatha Ruiz de la Prada mai no s’ha tallat ni un pèl a l’hora de parlar obertament sobre la seva vida íntima. Des que es va divorciat de Pedro J. Ramírez, que no ha fet més que comentar amb la premsa del cor com es troba sentimentalment parlant.

Aquest dijous la dissenyadora no ha defraudat durant una conversa a La hora de la 1. Estaven comentant unes declaracions de l’actriu Jane Fonda, que reconeix que passa del sexe. Fa només uns mesos, Ágatha va pronunciar unes paraules bastant similars, per la qual cosa li han preguntat si aquest pensament ha canviat.

La sorpresa ha arribat amb una afirmació sorprenent d’Ágatha Ruiz de la Prada: “Recordo haver dit que jo mai no parlo de sexe, no que jo no tingués ganes. Mai no parlo de sexe perquè crec que és de mala educació. Ara bé… La meva millor amiga, que és ginecòloga, em diu que el 80% dels seus pacients estan fins als nassos del sexe. Doncs a mi em van regalar un llibre que deia tot el contrari. Me’l va regalar Luismi i em va estranyar perquè ell era poc de llibres. El cas és que en aquell llibre es deia que les dones estan fartes del sexe i a mi, en canvi, em van venir les ganes de sexe just quan em vaig divorciar“.

Ágatha Ruiz de la Prada a 'La hora de la 1'   TVE

Ágatha Ruiz de la Prada a La hora de la 1 / TVE

“És cert, però, que tinc tendència a ser bastant asexual i que conec molt gent asexual. Això sí, ara tinc un xicot cañón!”, afirmava poc després. Unes declaracions picants que tornen a demostrar que la dissenyadora ha tornat a la premsa del cor per quedar-s’hi.

Nou comentari