El Nadal més trist d’Ágatha Ruiz de la Prada: “He perdut molts amics i també el meu gos”

La dissenyadora aprofita l'entrevista per defensar Joan Carles i la família reial

Aquestes festes nadalenques han estat complicades per a Ágatha Ruiz de la Prada. La dissenyadora ha reconegut en la seva participació a La última cena que ha perdut molts amics durant el 2020: “El Nadal m’encanta, però també m’esgota. Les he passat amb la meva parella i els meus fills i ha estat maco. Ara bé, el dia 1 vaig estar molt trista perquè he perdut a molts amics i també al meu gos Jota”.

Farta de les restriccions del coronavirus, suplica que aquest malson acabi aviat: “Que s’acabi ja el coronavirus perquè no podem més. Jo aposto per seguir anant als llocs, i és per això que vaig anar al concert de Raphael. Jo no vaig notar que hi hagués molta gent, la veritat. A la zona en la qual vaig estar asseguda es complia a la perfecció la distància de seguretat”.

La dissenyadora ha aprofitat l’entrevista per parlar sobre la Casa Reial. Fa un parell de setmanes la vam sentir defensar Victoria Federica, la filla d’Elena de Borbó: “L’estan atacant d’una manera molt desconsiderada. Considero que Victoria Federica és la més distingida de la família i m’encantaria que portés la meva roba”. Ara han estat Joan Carles i Elena els qui han rebut les seves bones paraules: “La marxa de Joan Carles és una mala passada… He vist que la infanta Elena l’ha anat a visitar. M’encanta la infanta Elena, per cert. Però sí, crec que més gent hauria d’haver anat a visitar a Joan Carles”.

Unes controvertides declaracions que tornen a col·locar-la en primera línia mediàtica.

Nou comentari