Ágatha Ruiz de la Prada trenca amb la seva parella, Luis Gasset

La dissenyadora i el director d’Ansorena continuaran sent amics

Nova parella del món del cor que es trenca. En aquesta ocasió es tracta d’Ágatha Ruiz de la Prada i Luis Gasset, després d’un any de relació. Segons publica la revista ‘Hola’, ha estat aquest cap de setmana quan la parella hauria pres la decisió de deixar la relació, amb absoluta cordialitat.

Tot i que encara no ha transcendit el motiu de la ruptura, sí que se sap que tots dos han decidit continuar sent amics. Va ser el mes de març de l’any passat, poc abans de decretar-se el confinament a causa de la pandèmia del coronavirus, quan la dissenyador i el director d’Ansorena es van conèixer a través d’una amiga en comú.

Pocs dies després de començar a parlar per missatge, Luis va ser ingressat a l’hospital amb una pneumònia bilateral, un fet que va propiciar que Ágatha s’adonés dels seus sentiments cap a ell.

Des d’aquell moment, ja no es van separar i una vegada acabat el confinament, l’ex de Pedro J. Ramírez i el seu nou xicot van passejar el seu amor i la seva felicitat per diferents punts de la geografia espanyola, presumint d’una complicitat i una connexió impossible de dissimular. Però res no és etern, i sembla que ara l’amor s’ha acabat.

Comentaris

    en fi 06/05/2021 12:58 pm
    gasset, ben fet, un parell de llaços grocs i cap a tomar vent, o és que és marqueting per cobrar quatre euros
    Guillem 05/05/2021 10:34 pm
    Vosaltres també, com el Nacional, amb les mateixes merderades de "famosets" espanyols ? ...Bé, sempre ens quedaran els digitals seriosos com Vilaweb i La República..

Nou comentari