Curs de Sommelier Professional a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya presenta la segona edició del curs de Sommelier Professional. Homologat per l’Associació Catalana de Sommeliers, el curs començarà el 7 de febrer 2022 fins juliol de 2023 amb un total de 430h de durada, les quals s’imparteixen de modalitat semipresencial. Les classes presencials seran els dilluns a la tarda de 16:30 a 20:30h a l’Enològica de Vilafranca del Penedès tot i que alguns dies es contemplen possibles sortides.

Es tracta d’un curs que permet entendre el llenguatge tècnic del món del vi: enologia i tast, màrqueting, venda i promoció, sumilleria i maridatges, tot des d’una visió multidisciplinària. També s’aprofundeix en les habilitats comunicatives de l’alumnat, posant especial atenció en les expectatives del client, i oferint una formació integral que inclou l’anglès, incorporant així l’ús professional de llengües estrangeres en el món de la sumilleria. Entre el professorat, hi compten experts del sector, des d’enòlegs, sommeliers de prestigi, professionals en comunicació i fins docents d’idiomes especialistes en el món del vi.

En aquesta edició incorporem un nou mòdul d’Enoturisme,  ja que el sommelier s’està convertint en un especialista fonamental de la comunicació i de la presentació dels productes i dels  projectes vitivinícoles.

El curs s’adreça a professionals de l’hostaleria i la restauració, de la comercialització de vins nacionals o internacionals; cellers, guies enoturístics o amants del món del vi que volen aprofundir en la matèria.

Inscripcions obertes a la pàgina web www.escolaenoturisme.cat.

Alumnat tastant

Nou comentari