El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Parlem i la Cambra de Barcelona s’alien per a la digitalització d’empreses
  • CA

La companyia de telecomunicacions Parlem Telcom i la Cambra de Comerç de Barcelona han signat un acord de col·laboració per ajudar a les empreses catalanes a afrontar la transformació digital de manera òptima i efectiva. Així ho han explicat ambdues organitzacions en un comunicat aquest dilluns. De fet, Parlem i la Cambra van iniciar la seva aliança creant Parlem Ventures, una acceleradora per a start-ups del món de les telecomunicacions. Ara, els organismes volen seguir treballant per millorar el teixit empresarial català.

L’acord entre ambdues entitats, que han formalitzat Ernest Pérez-Mas, director general de Parlem, i Mònica Roca i Aparici, presidenta de la Cambra, contempla accions conjuntes per oferir serveis d’alt valor afegit en àmbits com la promoció de la innovació, la internacionalització, la captació de talent, la transformació digital o la recerca de finançament. En aquest sentit, preveuen organitzar accions i iniciatives que “donin suport al talent i l’emprenedoria catalana, i al desenvolupament d’un ecosistema competitiu que ajudi al creixement de projectes basats en les noves tecnologies”, reconeixen els organismes.

Aquesta col·laboració també contempla l’entrada de Parlem Telecom a la llista de proveïdors de confiança del HUB cambraDigital, l’espai que va inaugurar la Cambra per crear connexions entre empreses. D’aquesta manera, la companyia de telecomunicacions s’afegirà al catàleg d’empreses de la Cambra barcelonina per oferir els seus productes i serveis: “El HUB CambraDigital és un espai polivalent i tecnològic que actua com a motor de creació d’un teixit empresarial català innovador i competitiu“, afirma el comunicat de la Cambra i Parlem.

Amb aquestes dues iniciatives de col·laboració, els organismes busquen intentar continuar intervenint en la transformació digital del teixit productiu de Catalunya i així propiciar el progrés en la seva competitivitat. A més, cal recordar que la Cambra i Parlem es marquen l’objectiu d’ajudar a les empreses a emprendre el camí cap a la digitalització i la innovació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa