El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Foment proposa una “revolta pacífica” dels empresaris
  • CA

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha plantejat fer “una revolta pacífica” des del sector empresarial per defensar l’economia si no hi ha un nou Govern que posi en valor l’economia productiva. Al nou Executiu català li reclama governar “per a tots els catalans” i resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya. En una entrevista a Europa Press, el cap de la patronal catalana ha assenyalat que Foment està disposada a liderar aquest moviment de manera conjunta amb altres organitzacions per defensar la societat civil i forçar que els governs dediquin tot el seu esforç a superar la greu situació econòmica.

Sánchez Llibre ha dit que no renunciarà a defensar l’economia productiva i els sectors empresarials: “No ens podem quedar a casa ni deixar l’economia en mans únicament dels polítics“. “L’ocupació la creem els empresaris”, ha dit, a més d’insistir que “si és necessari fer una revolta pacífica en defensa de l’economia, dels sectors econòmics i les llibertats, ho farem”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: sempre amb els pantalons abaixats, o pitjor encara; anticatalans! a febrer 26, 2021 | 11:30
    sempre amb els pantalons abaixats, o pitjor encara; anticatalans! febrer 26, 2021 | 11:30
    Segueixen essent el mateix de sempre, feixistes espanyols. Per què no demanen el mateix a Ñòrdor??? No els he sentit dir res, del quart cinturó, ni de l'eix mediterrani, ni de la via de tren al port autónom, ni els anys que portem d'endarreriment en les carreteres, ni en vies de tren de rodalies i AVE al País Valencià, i no parlem de l'aeroport i totes les traves que li fa espanya .... Però és clar, el problema és el govern de Catalunya. Se'ls nota massa!
  2. Icona del comentari de: Ulrich a febrer 26, 2021 | 12:06
    Ulrich febrer 26, 2021 | 12:06
    Llepar el cul a Madrid tots aquests anys no ha donat els resultats esperats, Sánchez? No n'heu tret res? Se us en foten a la cara i se us pixen a sobre perquè sou catalans? I dius que proposes una revolta pacífica? Tinc una idea, i si li llepes encara més el cul al mataelefants i al preparao a veure si us cauen unes molletes? L'única solució és la independència, quan ho entendràs, talòs?
  3. Icona del comentari de: GAVANENC a febrer 26, 2021 | 12:53
    GAVANENC febrer 26, 2021 | 12:53
    Donç si hem de confiar amb vosaltres ho tenim crur.....No hi han mes botiflers ñols que els empresaris de Foment....
  4. Icona del comentari de: FOMENT, ESTA MORT I ENTERRAT. a febrer 26, 2021 | 13:11
    FOMENT, ESTA MORT I ENTERRAT. febrer 26, 2021 | 13:11
    Aquest dinosaures del jurasic, que mai s'adaptaran als nous temps, els hem de ignorar, i apostar per Eines de Pais,
  5. Icona del comentari de: Ricard a febrer 26, 2021 | 14:57
    Ricard febrer 26, 2021 | 14:57
    Santxis tendenciós. Crítica als "polítics" però només critica el govern del Principat, precisament el govern que té menys competències en política econòmica. El govern annexionista, que es el que té diners, reprimeix els demòcrates i no pren ni una sola mesura a favor de l'economia. I Santxis als radicals castellanistes no els diu ni piu. Curiós oi? Vox podria assumir perfectament la doctrina actual de Foment
  6. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a febrer 26, 2021 | 15:28
    uno que vive en Tabarnia febrer 26, 2021 | 15:28
    aquest home te una capacitat prodigiosa de passar per la vida sense fotre brot, i viure amb l,esquena dreta, pero amb la dignitat que ni esta ni s,he l,espera, amb aixo solsament ja es matricula d,honor, es el mestre del gran bailarin ICETA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa