Eines Pimec denuncia que no té accés al cens i demana ajuda a la xarxa

Hi ha convocades eleccions a la patronal el proper 23 de febrer i la candidatura oficialista parteix amb avantatge

La candidatura d’Eines Pimec, que encapçala l’actual vicepresident de la Cambra de Comerç, Pere Barrios, ha denunciat que concorre amb desavantatge a les eleccoins convocades per la patronal el proper 23 de febrer. “No tenim accés al cens d’empreses, autònoms, associacions, gremis i federacions associades a PIMEC, i no us podem trucar per demanar directament el vot!”, ha difós al es xarxes socials.

La patronal de la petita i mitjana empresa va convocar les eleccions amb només deu dies de marge perquè es presentessin un centenar d’avals i una llista amb 40 noms. Un repte que Eines Pimec ha aconseguit, però que ara es troba en dificultats per arribar als associats per tal que puguin votar. Hi haurà cinc punts de votació a tot Catalunya, a les delegacions de Pimec, i es pot delegar el vot.

Barrios s’enfrontarà a l’actual secretari general de Pimec, Antoni Cañete, amb un programa que podeu consultar en aquest enllaç i que compta amb el suport de l’ANC.

Comentaris

  uno que vive en Tabarnia 17/02/2021 10:20 am
  va be, es comença a destapar i ha caure les caretes dels personajillos, començeu a veure qu.hi realment volia que tot quedes igual
  Ramon 16/02/2021 8:15 pm
  El talp del Procés era ERC. Molt millor desemmascarar-los, que continuar amb la comèdia d'aquests darrers anys.
  Cap sorpresa de l'antidemòcrata gonzales 16/02/2021 7:34 pm
  El jose gonzalez, després de trenta anys de dictadura, vol marxar imposant un successor, realment com el paco
  RAMON A 16/02/2021 7:28 pm
  Els de sempre aniran a totes

Nou comentari