El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Charlie Watts, baterista dels Rolling Stones, als 80 anys
  • CA

Charlie Watts, el cèlebre baterista dels Rolling Stones, un dels grups més icònics de les últimes dècades, ha mort avui a l’edat de 80 anys. Així ho ha anunciat el seu agent i la noticia ha sortit a mitjans britànics.

“És amb immensa tristesa que anunciem la mort del nostre estimat Charlie Watts. Ha mort tranquil·lament en un hospital de Londres avui, envoltat de la seva família”, diu la nota, recollida per la BBC. El grup lamenta la pèrdua d’un “estimat espòs, pare i avi” i “un dels més grans bateries de la seva generació, i sol·licitem amablement que es respecti la privacitat de la seva família, membres de la banda i amics pròxims en aquest moment difícil”.

La notícia arriba setmanes després que es va anunciar que Watts es perdria les dates de la gira estatunidenca de la banda per a recuperar-se d’un procediment mèdic no especificat. Watts va ser tractat prèviament per càncer de gola el 2004. Era membre dels Stones des de gener de 1963, quan es va unir a Mick Jagger, Keith Richards i Brian Jones en el seu incipient grup.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a agost 25, 2021 | 14:52
    Doctor Strangelove agost 25, 2021 | 14:52
    Grup totalment sobrevalorat que s,hauria d,haver retirat fa un 60 anys. Descansi en pau el senyor aquest! Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa