El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
WhatsApp permetrà saber on es troben els membres dels grups
  • CA

 

 

Els grups de WhatsApp rebran amb la popera actualització una novetat que ja comença a causar polèmica: la notificació de la localització dels seus membres, a temps real.

Segons ha compartit WABetaInfo, un perfil de Twitter que comparteix les novetats de les versions en prova del servei de missatgeria instantània, ha explicat que la localització ha aparegut en les versions beta 2.17.3.28 d’iOS i 2.16.399 d’Android, i que possiblement arribarà amb la propera actualització de l’app.

 

 

La localització, com recull aquest perfil, arribarà desactivada per defecte, però en cas d’activar-la, suposarà que els altres membres del grup podran saber on es troba el contacte i, a més, a temps real.

Aquesta nova característica actualitza la situació del membre del grup si està en moviment, però a més, ofereix la possibilitat de mostrar-la durant períodes de temps, de manera que sàpiguen on es troba durant un, dos o cinc minuts, o bé de manera indefinida.

 

La possibilitat que els altres sàpiguen on es troben els membres d’un grup dins l’aplicació de missatgeria està començant a suscitar crítiques en contra de l’activació, semblants a les que van aparèixer amb el doble ‘check’ blau, per tota la informació que una persona pot compartir sense ser-ne realment conscient i l’ús que els altres puguin fer-ne.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa