Ustrell s’acomiada del Suplement: “Un brindis per la dignitat”

El periodista deixa el programa amb un to més conciliador: "Estic molt agraït per les oportunitats que m'ha donat sempre Catalunya Ràdio"

 

El periodista Ricard Ustrell s’ha acomiadat aquest diumenge de la direcció del programa El Suplement de Catalunya Ràdio, després de diferències amb la direcció sobre les condicions de la continuïtat del contracte entre el periodista i l’empresa. Durant aquesta setmana, Ustrell, de 27 anys, ja havia expressat el seu malestar amb la ràdio pública a través de les xarxes socials, arribant a dir que la ràdio perdrà qualitat amb la seva absència: “Aquest diumenge no marxo jo, marxem els que durant 3 anys hem fet El Suplement. Una mala gestió i una llàstima. Perd la ràdio pública. L’equip està ple de ments brillants, de pencaires. Una decisió del tot incomprensible. Quin desastre!”, va dir el periodista.

 

La darrera hora d’El Suplement s’ha dedicat a recordar les principals seccions i protagonistes que ha tingut aquest programa al llarg dels anys, i finalment, el presentador i editor s’ha acomiadat de l’audiència. “Han estat tres temporades molt intenses. Hem comès errors, i us demano disculpes, hem intentat fer-ho sempre el millor possible, i sempre hem intentat seguir remant amb l’objectiu de no desconnectar de la vida. El darrer cap de setmana no hi he pogut ser per problemes de salut”, ha dit Ustrell, que ha assegurat que “estic molt agraït per les oportunitats que m’ha donat sempre Catalunya Ràdio i també als seus professionals, però sobretot a l’equip que m’ha acompanyat els tres anys. Em sap molt de greu que l’any vinent no puguin continuar però trobaran tot el que es proposin”, ha dit. I tot seguit, ha proposat tres brindis: pels companys, per l’audiència i, finalment, “per la dignitat”. “La llibertat ens fa feliços i no ens aturarem, i per això ens creiem en aquest ofici i estimarem la ràdio, i la ràdio pública encara més”.

Nou comentari