Missing 'path' query parameter

Marc Ribas s’ha posat al capdavant d’una altra entrega de Cuina com puguis. La còmica Charlie Pee i Tomàs Molina s’han enfrontat en un duel que ha evidenciat que tenen més traça a la cuina del que es podia pensar. En la primera prova, el meteoròleg ha mostrat una nevera plena i un rebost encara més a rebentar de menjar: molta verdura, carn, fruita, formatges, iogurts, salses, ous, cerveses, pasta… La seva contrincant, en canvi, bàsicament hi té pasta i llaminadures.

Per a la primera prova, la Charlie ha enviat la llengua de vaca al Tomàs i ella s’ha quedat el morro de bacallà com a base del plat que havien de cuinar. El presentador s’ha mostrat molt tranquil i confiat, sabia com moure’s en la cuina i ha demostrat bastant de talent amb un emplatat molt maco i colorit. El que no han aplaudit tant és el sabor: “Amb tots els ingredients que tenies, crèiem que faries alguna cosa amb molt més gust. Se m’ha quedat soso“.

L’humorista havia estat una mica més perduda i no ha ofert un resultat gaire atractiu: “El seu plat potser és atractiu com a menjar d’hospital. Li falta potència de sabor… és una mica pla”. El guanyador ha estat el Tomàs, que s’ha mostrat en contra de les crítiques del jurat: “No en tenen ni idea, però gràcies”.

Així és el rebost de Tomàs Molina - TV3
Així és el rebost de Tomàs Molina | TV3
Charlie Pee talla un carbassó en la primera prova - TV3
Charlie Pee talla un carbassó en la primera prova | TV3

Charlie Pee, amb molts hàndicaps en la segona prova del Cuina com puguis

En perdre el primer repte, la Charlie Pee ha hagut de canviar les eines de cuina tradicionals per estris com una destral o una serra. Han hagut de cuinar un steak tartar i l’humorista ho ha tingut difícil, ja que no sabia la recepta i amb els seus estris era més difícil. Els hi han fet preguntes mentrestant, a més a més, com quina salsa es considerava medicinal al segle XIX.

La primera guitza ha estat per al Tomàs, que ha hagut de fer servir unes canilleres mentre cuinava i també s’ha col·locat una perruca. Després, ha estat ella qui ha perdut i qui ha hagut de preparar els plats amb les típiques aletes de busseig als peus i amb una cullera a la boca per aguantar un ou: “Sou uns cabrons!“, ha etzibat.

El Tomàs Molina, molt segur a la cuina - TV3
El Tomàs Molina, molt segur a la cuina | TV3
La Charlie no ho ha tingut fàcil per cuinar - TV3
La Charlie no ho ha tingut fàcil per cuinar | TV3
Els plats del Tomàs Molina, a l'esquerra, i el de la Charlie a la dreta - J. N
Els plats del Tomàs Molina, a l’esquerra, i el de la Charlie a la dreta | J. N.

El guanyador final ha estat el Tomàs Molina, que ha ofert un emplatat molt millor que el de la seva rival. El gust d’un i altre eren bastant similars, han dit, encara que ella ha escollit millor els ingredients. Finalment, han premiat la traça del meteoròleg i l’han enviat directe cap a la semifinal.

Més notícies
Notícia: Miki Núñez i Marta Torné s’enfronten a la cuina: “Sembla menjar de gos”
Comparteix
Marc Ribas ha deixat clar qui mereixia guanyar en la segona entrega del seu programa nou a TV3
Notícia: Duel hilarant entre el Mag Lari i la Karmele Marchante a la cuina de TV3
Comparteix
Marc Ribas ha exercit de jurat d'un enfrontament que ha deixat elaboracions molt criticades
Notícia: Marc Ribas haurà de superar una de les seves pors a ‘Joc de cartes’
Comparteix
El presentador publica uns vídeos divertits del rodatge i confessa que no ho ha passat bé
Notícia: Temporada d’estiu a 3Cat: dos programes amb Marc Ribas i moltes novetats
Comparteix
El cuiner estarà al capdavant de dos espais que se sumen a les estrenes de Núria Marín, Eva Soriano i Gerard Romero

Comparteix

Icona de pantalla completa
Missing 'path' query parameter