Marc Ribas s’ha posat al capdavant d’una altra entrega de Cuina com puguis. La còmica Charlie Pee i Tomàs Molina s’han enfrontat en un duel que ha evidenciat que tenen més traça a la cuina del que es podia pensar. En la primera prova, el meteoròleg ha mostrat una nevera plena i un rebost encara més a rebentar de menjar: molta verdura, carn, fruita, formatges, iogurts, salses, ous, cerveses, pasta… La seva contrincant, en canvi, bàsicament hi té pasta i llaminadures.
Per a la primera prova, la Charlie ha enviat la llengua de vaca al Tomàs i ella s’ha quedat el morro de bacallà com a base del plat que havien de cuinar. El presentador s’ha mostrat molt tranquil i confiat, sabia com moure’s en la cuina i ha demostrat bastant de talent amb un emplatat molt maco i colorit. El que no han aplaudit tant és el sabor: “Amb tots els ingredients que tenies, crèiem que faries alguna cosa amb molt més gust. Se m’ha quedat soso“.
L’humorista havia estat una mica més perduda i no ha ofert un resultat gaire atractiu: “El seu plat potser és atractiu com a menjar d’hospital. Li falta potència de sabor… és una mica pla”. El guanyador ha estat el Tomàs, que s’ha mostrat en contra de les crítiques del jurat: “No en tenen ni idea, però gràcies”.


Charlie Pee, amb molts hàndicaps en la segona prova del Cuina com puguis
En perdre el primer repte, la Charlie Pee ha hagut de canviar les eines de cuina tradicionals per estris com una destral o una serra. Han hagut de cuinar un steak tartar i l’humorista ho ha tingut difícil, ja que no sabia la recepta i amb els seus estris era més difícil. Els hi han fet preguntes mentrestant, a més a més, com quina salsa es considerava medicinal al segle XIX.
La primera guitza ha estat per al Tomàs, que ha hagut de fer servir unes canilleres mentre cuinava i també s’ha col·locat una perruca. Després, ha estat ella qui ha perdut i qui ha hagut de preparar els plats amb les típiques aletes de busseig als peus i amb una cullera a la boca per aguantar un ou: “Sou uns cabrons!“, ha etzibat.



El guanyador final ha estat el Tomàs Molina, que ha ofert un emplatat molt millor que el de la seva rival. El gust d’un i altre eren bastant similars, han dit, encara que ella ha escollit millor els ingredients. Finalment, han premiat la traça del meteoròleg i l’han enviat directe cap a la semifinal.