Miki Núñez i Marta Torné fan tàndem com els presentadors d’Eufòria. Aquest dimecres, en canvi, s’han enfrontat en el nou concurs de cuina del Marc Ribas a TV3. Cuina com puguis ha demostrat que la presentadora té molta més habilitat a la cuina que el seu company i això l’ha ajudat a convertir-se en la guanyadora del duel.
De fet, molts s’han ensumat que seria aquest el resultat quan han tafanejat què hi havia a la nevera d’un i altre. I és que el Miki, bàsicament, només hi tenia iogurts i embotits. Ella, en canvi, gaudia d’un contingut més adult amb carn de tota mena i molta verdura.
En aquest campionat per veure qui dels dos improvisa millor davant dels fogons, la Marta ha sorprès en escollir per a ella l’opció de recepta que semblava més difícil: uns musclos que ha hagut de netejar abans de preparar. El Miki, per la seva banda, es quedava amb la carn picada de porc.
Ràpidament quedava clar que el cantant no té gaire traça, ja que l’aigua ha acabat vessant quan l’ha posat a bullir: “No sé com fer-ho, m’estic atabalant. No sé com combinar els ingredients i no tinc ni idea de què fer”, ha reconegut. La Marta, mentrestant, ha presumit de poder fer voltes als espàrrecs a la paella… però li ha caigut un a terra.

En aquesta primera prova, el jurat no ha valorat gaire bé la presentació de cap dels dos plats. Marta Torné, de fet, ha reconegut que el seu semblava “una mena de vomitat“. No obstant això, de gust els hi ha agradat molt i l’han aprovat amb nota. El Miki, en canvi, no ha tingut tanta sort. Ha preparat un plat “típic de menjar d’escola” que han comparat amb “menjar de gos“. Lamentablement per a ell, han deixat clar que estava “molt dolent” i han recriminat que ni tan sols l’hagués amanit: “El plat de la Marta, almenys, té idea i està més pensat”.
Qui ha guanyat la segona prova del Cuina com puguis?
La segona prova consistia en escollir els ingredients necessaris per cuinar una carbonara. El Miki partia amb desaventatge, ja que ha hagut de canviar els estris de cuina tradicionals per eines com tornavisos o martells com a càstig per perdre’n la primera. Ha estat curiós veure’l tallar el guanciale amb una serra, per exemple. Li ha costat molt cuinar d’aquesta manera, tot i que havia triat bé quins ingredients necessitava.

A mesura que anava avançant aquesta part del programa, el Marc Ribas els anava fent preguntes i qui fallava havia de col·locar-se algun estri que dificultés la seva cuina. La Marta les ha fallat totes i ha acabat amb un flotador, unes manilles i un guant a la seva mà dominant. “No puc cuinar així”, ha lamentat. Entre les coses que els preguntaven? Quin dels dolços havia inventat un dentista o quin ingredient pot ser al·lucinogen.

La guanyadora ha estat la Marta perquè els ha encantat la carbonara que ha fet. Serà ella qui s’enfronti al Joel Díaz en la primera semifinal.