El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’experiment d’un ‘Crims’ diferent no acaba de convèncer

Crims ha canviat la mecànica habitual en el primer dels tres capítols del cas Jordi Comas. Aquest dilluns han engegat l’explicació de la investigació sobre el seu assassinat en un episodi molt diferent de tots els fets fins ara, ja que en aquesta ocasió oferien un testimoni en primera persona. La vídua de l’empresari, un conegut home de negocis de Platja d’Aro, ha reconstruït la nit dels fets a l’escenari del crim tot acompanyada per Carles Porta.

Aquesta és la rimera vegada que el presentador surt de l’estudi, un experiment que no ha agradat massa si fem cas a les xifres d’audiència. TV3 informa que aquesta emissió ha fet un 23,9% de share, uns bons números però bastant inferiors als de l’estrena de la setmana passada perquè han perdut més de set punts. També és cert que potser és casualitat que aquesta pèrdua de teleespectadors hagi coincidit amb aquest programa diferent, ja que a la mateixa hora de la seva emissió s’estrenava Masterchef a TVE i s’emetia un altre programa molt sucós de La isla de las tentaciones. A Catalunya ha liderat Crims, seguit de La isla i el programa culinari (8,8%) a molta distància.

La vídua de Jordi Comas, un testimoni colpidor en primera persona a l’escenari del crim

Carme Hospital és la vídua de Jordi Comas, una dona que va patir un autèntic malson la nit de l’assassinat de l’empresari. Ha resultat esgarrifós veure-la reconstruir pas a pas tot el que va passar aquella nit en què tres encaputxats van colar-se a casa per la finestra, disposats a robar tot el que trobessin a la caixa forta. El primer que van fer va ser escanyar en Jordi en silenci, encara que ella continua pensant que no era la seva intenció matar-lo. En veure que ella sortia de la cuina, la van lligar a una cadira en la planta superior mentre li demanaven que obrís la caixa forta i els donés totes les joies que duia a sobre.

En aquesta reconstrucció ha mostrat com va aconseguir alliberar-se, el que va costar-li més d’una hora. Encara lligada a la cadira, va aconseguir obrir la porta del despatx amb la boca no sense moltíssim esforç. Un cop a la planta baixa, va poder agafar un ganivet també amb la boca i va tallar un tros de la corbata amb què l’havien lligat. Va ser llavors quan va trobar el cadàver del marit i va poder trucar la germana, així com avisar la policia.

La vídua de Jordi Comas relata com va ser l'assassinat del marit - TV3
La vídua de Jordi Comas relata com va ser l’assassinat del marit | TV3
La vídua relata com va viure el moment - TV3
La vídua reconstrueix com va viure el moment | TV3

Ha descrit cada escena amb moltíssima precisió i detall, tot sense emocionar-se. En primera persona, ha mostrat com va anar la cosa i com va viure un moment horrible que ha hagut de rememorar mil vegades i que mai no podrà oblidar. La presència del Carles Porta era necessària, però totalment secundària. L’ha deixat fer i parlar, intervenint només un parell de cops per donar-li ales a continuar amb un relat que ha posat la pell de gallina. A Twitter alguns teleespectadors han aplaudit que la dona fos capaç de tornar al lloc dels fets i explicar què va passar amb tanta fredor. D’altres, en canvi, han deixat caure que creuen que va ser massa lent. Opinions per a tots els gustos després d’un capítol de Crims diferent.

Més notícies
'Crims' s'estrena amb rècord d'audiència gràcies al crim de Marina Ruíz - TV3
‘Crims’ bat tots els rècords en l’estrena de la nova temporada a TV3
Notícia: ‘Crims’ bat tots els rècords en l’estrena de la nova temporada a TV3
Comparteix
L'explicació de l'assassinat violent de la Marina Ruiz a Cervera ha enganxat els teleespectadors
Anna Punsí reconeix la tasca de Carles Porta - Mireia Comas
‘Crims’ torna a TV3 amb Carles Porta en un programa inèdit molt diferent
Notícia: ‘Crims’ torna a TV3 amb Carles Porta en un programa inèdit molt diferent
Comparteix
Els creadors del programa expliquen els detalls de la nova temporada, que tindrà sis capítols
Crítiques a l'última temporada de 'Crims' - TV3
Crítiques a ‘Crims’ per una temporada “massa curta i molt fluixa”
Notícia: Crítiques a ‘Crims’ per una temporada “massa curta i molt fluixa”
Comparteix
El programa s'ha acomiadat de l'audiència amb un últim programa que no ha agradat gens als teleespectadors
La productora d'Eufòria es defensa després de la demanda de Mainat - TV3
La productora d’Eufòria reacciona a la demanda per plagi en un escrit bomba
Notícia: La productora d’Eufòria reacciona a la demanda per plagi en un escrit bomba
Comparteix
S'han defensat i han deixat en evidència els creadors d'Operación Triunfo que diuen que els han copiat el format

Comentaris

  1. Icona del comentari de: David a març 29, 2023 | 22:31
    David març 29, 2023 | 22:31
    Aquest capítol era mooooooolt lent. Diuen que han dividit la història en tres capítols. Segurament l'haurien d'haver dividit en dos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa