El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda, sincera a ‘La isla de las tentaciones’: “La ràbia intoxica”

Sandra Barneda ha estat una de les protagonistes inesperades de La isla de las tentaciones. En el programa d’aquest dilluns, la presentadora s’ha sincerat sobre la seva experiència en les relacions de parella i ha aconsellat a una concursant que no es deixés guiar per la ràbia. Estava parlant amb Naomi, l’afortunada a qui permetien veure imatges del xicot, quan la presentadora li recomanava que pensés fredament.

“Vols escoltar el teu cor? No pots escoltar només a la raó, també és important que facis cas al teu cor. Tots cometem errors, Naomi, tots la caguem d’una manera… Jo podria estar aquí parlant-te sobre l’amor i el que ha significat per a mi, sobre aquell que vaig pensar que era el pitjor moment de la meva vida i després vaig entendre que havia valgut la pena. En l’amor, la ràbia intoxica molt“, ha reconegut. No ha especificat a què es refereix concretament sobre la seva vida privada, però és probable que s’estigui referint a la ruptura amb Nagore Robles.

Sandra Barneda se sincera a La isla de las tentaciones - Telecinco
Sandra Barneda se sincera a La isla de las tentaciones | Telecinco

Les parelles de La isla de las tentaciones, cada cop més distanciades

Pel que fa a l’evolució de les relacions entre els concursants del programa, en aquesta entrega torna a evidenciar-se, encara més, que cap parella sobreviurà a l’experiència. Les infidelitats avancen i cada cop són menys els qui encara no han mantingut relacions sexuals amb algun amant.

Naomi i Napoli han tornat a deixar-se guiar per la passió unes quantes vegades, fins i tot després que ella manifestés que tenia dubtes perquè l’havia entristit veure el seu nòvio plorar i reconèixer que perdonaria la seva aventura. De poc ha servit, però, ja que aquesta mateixa nit l’ha passat amb l’amant… mentre que el xicot, l’Adrián, ha mantingut relacions amb la Keyla per primera vegada també.

L’Alex i la Yaiza també continuen avançant, fins al punt que ell reconeix que sent papallones a l’estómac quan la mira. Per tal de demostrar que la seva història és seriosa i no només un affaire s’han fet un tatuatge conjunt que no farà gràcia a la parella de l’Alex… tenint en compte que ell ara duu tatuada la inicial de l’amant a sota del pit.

Un dels moments més impactants de la nit arribava amb una fortíssima discussió entre Marina i Manuel. Ell ha estat el principal temptador de la concursant des del principi i ha travessat línies vermelles amb ell. El problema és que el noi és summament gelós i no li agrada veure-la parlar amb els altres. Ja feia dies que les coses estaven tenses entre ells, fins que ara tot ha acabat esclatant pels aires: “Sento que aquí tinc una altra relació i m’atabalo. Tu no ets el meu nòvio, ets un gelós i les teves actituds em tenen farta”, repetia ella sense parar. I què ha fet el Manu? Preparar la maleta i abandonar el concurs de males maneres: “Tu no em parlaràs a mi així, m’he cansat de tu”.

Un programa que ha acabat amb els nois a la foguera veient imatges de les seves xicotes, un drama que acabarà malament perquè tots han coincidit en el fet que no les reconeixen i que no podran perdonar el que han fet. La setmana vinent, més i millor.

Més notícies
Ruptura a la foguera de confrontació de 'La isla de las tentaciones' - Telecinco
La foguera de confrontació, una bomba a ‘La isla de las tentaciones’
Notícia: La foguera de confrontació, una bomba a ‘La isla de las tentaciones’
Comparteix
El David ha decidit trencar amb l'Elena i donar una oportunitat a l'amor amb la Maria
Elena es va desmaiar en una foguera de 'La isla de las tentaciones' - Telecinco
Sandra Barneda explica com van viure des de dins el desmai a ‘La isla’
Notícia: Sandra Barneda explica com van viure des de dins el desmai a ‘La isla’
Comparteix
L'Elena va perdre el coneixement i va caure a terra sense que ningú no s'ho esperés, el que va generar molt caos en directe
Sandra Barneda demana un programa a Telecinco
Sandra Barneda vol fer un programa nou a Telecinco: proposta sorprenent
Notícia: Sandra Barneda vol fer un programa nou a Telecinco: proposta sorprenent
Comparteix
La presentadora creu que la cadena no parla prou de sexe i s'ha ofert com a voluntària per fer-ho en un 'late night'
Què vol fer Sandra Barneda quan deixi la televisió_ - Telecinco
Què vol fer Sandra Barneda quan deixi de treballar a televisió?
Notícia: Què vol fer Sandra Barneda quan deixi de treballar a televisió?
Comparteix
La presentadora és conscient que aquest és un món inestable en el que pot quedar-se sense feina en qualsevol moment

Comparteix

Icona de pantalla completa