El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Crims’ bat tots els rècords en l’estrena de la nova temporada a TV3

Crims ha tornat a TV3 per la porta gran amb una nova temporada que ha batut el seu rècord històric. Amb més d’un milió de teleespectadors d’audiència acumulada, Carles Porta deu estar molt content en haver aconseguit un espectacular 30,9% de share. El cas de la Marina Ruiz va commocionar Cervera el 1999, quan van trobar el seu cadàver a les vies del tren amb signes d’una violència extrema. En un principi es creia que havia estat un suïcidi, però la Policia va adonar-se ràpidament que aquell havia estat un assassinat que havien intentat camuflar.

A pocs metres van trobar una barra de ferro que coincidia amb l’arma del crim, tenint en compte que la noia tenia múltiples contusions al cap que evidenciaven que l’havien colpejat amb un objecte així diverses vegades. Després se sabria que l’assassí l’havia obtingut d’un vehicle robat d’una parella de l’Hospitalet. La mort va ser extremadament violenta i havia estat violada, el que els feia pensar que podia tractar-se d’un cas passional.

Filla d’una família desestructurada, l’única persona propera a ella era el Serafín. El seu xicot es mostrava destrossat per la mort de la seva nòvia des del principi, fins al punt d’organitzar ofrenes florals i de demanar col·laboració ciutadana per televisió per poder trobar l’assassí. A poc a poc els investigadors van començar a sospitar més d’ell, tenint en compte que van veure que havia ocultat que tenien problemes de parella i que, aquella mateixa nit, la Marina l’havia fet fora de casa. Gràcies a unes imatges d’una càmera de seguretat veuen que ell demana als germans que callin, que mira cap al lloc exacte on havien trobat el cadàver i que la Marina havia marxat cap a la zona fosca amb ell sense oposar resistència perquè el coneixia.

La prova definitiva arribaria gràcies a la seva dentadura, per això, ja que l’assassí havia mossegat el pit de la Marina un cop morta i les marques de la mossegada coincidien al 100% amb les dents desnivellades del Serafín. El van detenir, però aquí començaria una guerra entre pèrits que no es posaven d’acord sobre la validesa i consistència d’aquesta prova. El van deixar en llibertat amb càrrecs i, dos anys després, va celebrar-se un judici en el que el declararien culpable de la mort de la seva parella.

Aquesta seria la prova definitiva - TV3
Aquesta seria la prova definitiva | TV3
Les dents de l'asassí, claus en el cas - TV3
Les dents de l’assassí, claus en el cas | TV3

Els teleespectadors de Crims, farts de veure les dents de l’assassí

La mossegada i la comparació amb la dentadura de l’assassí va esdevenir la prova clau en la seva detenció i posterior condemna. És per això que el programa va voler insistir i insistir en mostrar les seves dents, el que va fer gràcia i també va arribar a afartar part de l’audiència. A Twitter, la gran majoria de comentaris sobre el programa tenien a veure amb les dentadures i la importància d’acudir al dentista per evitar ser enxampat com li va passar a ell: “Això és un anunci d’un dentista. Arregla’t les dents o t’enxampen ràpidament” o “Demà tots els espanyols de bé aniran a fer-se l’ortodòncia”, han dit alguns.

Més notícies
Anna Punsí reconeix la tasca de Carles Porta - Mireia Comas
‘Crims’ torna a TV3 amb Carles Porta en un programa inèdit molt diferent
Notícia: ‘Crims’ torna a TV3 amb Carles Porta en un programa inèdit molt diferent
Comparteix
Els creadors del programa expliquen els detalls de la nova temporada, que tindrà sis capítols
Crítiques a l'última temporada de 'Crims' - TV3
Crítiques a ‘Crims’ per una temporada “massa curta i molt fluixa”
Notícia: Crítiques a ‘Crims’ per una temporada “massa curta i molt fluixa”
Comparteix
El programa s'ha acomiadat de l'audiència amb un últim programa que no ha agradat gens als teleespectadors
Els directors de Catalunya Ràdio, Jordi Borda (esquerra), i de TV3, Sígfrid Gras, amb la presidenta de la CCMA, Rosa Romà, al Parlament / ACN
El director de TV3 anuncia un conveni amb ‘Crims’ per garantir-ne la continuïtat
Notícia: El director de TV3 anuncia un conveni amb ‘Crims’ per garantir-ne la continuïtat
Comparteix
Gras també ha anunciat una comissió per examinar i sancionar, si és necessari, els treballadors que incompleixin el llibre d'estil
'Crims' torna amb rècord d'audiència _ TV3
‘Crims’ estrena temporada amb una desaparició i rècord històric d’audiència
Notícia: ‘Crims’ estrena temporada amb una desaparició i rècord històric d’audiència
Comparteix
TV3 torna a triomfar gràcies a Carles Porta, que ha tornat a la graella per la porta gran

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa