El diari La Clau, mitjà de referència a la Catalunya Nord, s’integra al Grup Món des d’aquest mes de desembre. Dirigit pel periodista Esteve Valls, La Clau va fundar-se el febrer de 2006 i des d’aquell moment ha informat de l’actualitat nord-catalana en format digital i obert, amb una doble versió en català i francès. Aquestes darreres setmanes, La Clau ha afrontat un procés d’actualització tecnològica i modernització del disseny, amb la finalitat d’oferir als lectors més usabilitat i una navegació molt més intuïtiva.

La Clau manté la seva identitat empresarial, però passa a formar part de l’espai periodístic i tecnològic del Grup Món, amb la intenció de multiplicar l’audiència (49.634 lectors en català, aquest mes d’octubre) i connectar informativament el nord i el sud de la serra de l’Albera. D’aquesta manera, els lectors d’El Món accediran amb facilitat a la informació de la Catalunya Nord i a l’inrevés, fent difusió de l’actualitat que es produeix a banda i banda de la frontera. L’acord entre La Clau i el Grup Món és estratègic i vincula els projectes a tots els nivells, tant periodístic com tecnològic, publicitari o administratiu. 

Comentaris

  Ricard Desembre 13, 2021 | 17:55
  Felicitats!
  Sem catalans Desembre 13, 2021 | 17:56
  Molt bé, fantàstic. Però, el nord i la resta del país no poden ésser més a prop, perquè sempre hem estat al mateix lloc. La qüestió és que una part es de sobirania espanyola i una altra de sobirania francesa i l'autoritat "competent" de cada estat ocupant s'han encarregat d'intentar anul·lar-nos i oblidar-nos uns dels altres, fins al punt que hi ha catalans de nacionalitat espanyola que ho saben tot d'Espanya des de Las Alpujarras a las Hurdes tot passat per Melilla, però ignoren una part considerable del seu país. Com a curiositat hi ha un futbolista que hom anomena Aleñá, curiosament aquest cognom és el d'un municipi o comuna de la comarca del Rosselló, se'n diu Alenyà... A ningú li ha cridat mai l'atenció que al costat del municipi de Molló n'hi hagi un altre amb el nom de Prats de Molló...? O la comarca de la Cerdanya sigui mitja de sobirania francesa i l'altra espanyola ? "T'ensenyaré una vall plana, que se'n diu, se'n diu Cerdanya..."
  Quimet Desembre 13, 2021 | 18:29
  Per als lectors de Catalunya nord, i per a molts del sud, haureu de fer "biografies" de la secció "gent", la majoria de voltes no sabem qui son...
  x Desembre 13, 2021 | 18:34
  Una bona notícia !
  umm.. Desembre 13, 2021 | 20:55
  yo creo que mas bien para pagar la luz a medias... que la cosa no da para mas.
  LlunyDeCAT Desembre 13, 2021 | 22:06
  Ara veurem els Colons Espanyols infectant la web dels nord-catalans amb llurs comentaris en Espanyol i llurs insults.
   Anònim Desembre 13, 2021 | 22:44
   Llastimosament aquesta xacra no ens la treure'm del damunt fàcilment
    JoanFS Gener 13, 2022 | 00:16
    Molt bona notícia!

Nou comentari