Missing 'path' query parameter

I si aprendre a gaudir del silenci, escoltar el propi cos, descobrir com alimentar-nos millor i meditar i connectar-nos amb la natura fos la millor manera de fer turisme? Aquesta opció ja és una realitat. Es tracta d’un cap de setmana d’activitats holístiques per a la ment i el cos que se celebren en diversos punts de la Costa Brava i altres poblacions de les comarques gironines. No és casualitat que aquestes trobades hagin sorgit en aquesta terra, amb llarga tradició termal i terapèutica.

Per això s’hi ha creat el Club de Salut i Benestar de la Costa Brava i el Pirineu, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. Aquest club compta actualment amb una trentena d’associats, entre els quals hi ha spas, centres de benestar i allotjaments per a retirs, i també una notable oferta d’empreses que proposen activitats de meditació, ioga i cuina saludable.

Les disciplines per combina exercici amb escolta del propi cos seran presents al Festival Som Benestar / Javi Cabrera / Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Les disciplines per combina exercici amb escolta del propi cos seran presents al Festival Som Benestar / Javi Cabrera / Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Activitats a prop del mar i en entorns històrics

Les activitats d’aquest cap de setmana de benestar, el 17 i 18 de setembre, es poden reservar, a les adreces dels organitzadors de cadascuna, que trobareu en el programa clicant aquí.

Dissabte 17 / 8:00 h, masterclass de ioga al Barri Vell de Girona. Amb Happyyoga Girona. I seguidament esmorzar saludable a càrrec de Mathias Hespe de l’Espai Cuinar Sa de Girona i amb la possibilitat d’acabar amb una experiència a l’spa Aqva Banys Romans. Lloc: plaça dels Jurats. Preu: 20 € masterclass + brunch.

Dissabte 17 / 8:00 h, Tai Chi & Brunch a la cala Sa Boadella, de Lloret de Mar. Places per a 20 persones. Preu: 10 €/persona (brunch inclòs en el preu). El Tai Chi és un art marcial d’origen xinès. Es podria traduir com “màxim equilibri del cos i la ment”. En aquest cas, la pràctica es farà farem en plena natura i en un entorn tan meravellós com és la platja de Sa Boadella, on el contacte amb la sorra ens farà gaudir, encara més, dels beneficis del Tai Chi.

Dissabte 17 / 11:00 h., Mindful eating en companyia. Matthias Hespe, des de l’EspaiCuinarSa, ofereix l’oportunitat de participar en una experiència de mindful cooking: cuinarem interaccionant, compartint experiències i idees. Tallers són 100 % participatius: es cuina i després els participants es mengen la seva creació, amb una copa de vi ecològic. Lloc: EspaiCuinarSa, Girona. Aforament: Places limitades a 8 participants. Preu: 40 €/persona.

Dissabte 17 / 11:00 h, Atura’t i respira. Ioga i bosc a Mas Pineda amb la Sandra i la Laia. Lloc: Mas Pineda Oix (Garrotxa). Preu: 29€/persona.

Dissabte 17 / 18:00 h, Winefulness. Un tast de vins que desperta tots els teus sentits, una experiència multisensorial de benestar entre vinyes per gaudir del vi d’una forma diferent i potenciar la nostra salut. S’empren tècniques de mindfulness del so a la natura per obrir els nostres sentits i poder gaudir dels beneficis saludables dels elements i els fruits de la terra. Lloc: Wellness PGA Catalunya. Preu: 25 €/persona.

Diumenge 18 / 7:00 h, Meditació, Sunrise mindful eating. Sessió de mindfulness a la sortida del sol per gaudir dels colors, les textures i els silencis del mar, que seran un regal per als sentits. Seguirà un esmorzar saludable amb experiència de mindfuleating. Lloc: jaciment Empúries. Preu: 20 €/persona.

Dissabte 17 / 8:00 h, Tai Chi & Brunch a la cala Sa Boadella, de Lloret de Mar. Places per a 20 persones. Preu: 10 €/persona (brunch inclòs en el preu). El Tai Chi és un art marcial d’origen xinès. Es podria traduir com “màxim equilibri del cos i la ment”. En aquest cas, la pràctica es farà farem en plena natura i en un entorn tan meravellós com és la platja de Sa Boadella, on el contacte amb la sorra ens farà gaudir, encara més, dels beneficis del Tai Chi.

Diumenge 18 / 11:00 h, taller Cuinem silvestre, a Girona. Per descobrir els usos culinaris i medicinals de plantes i flors
silvestres comestibles i elaboració de receptes vegetarianes. Lloc: Montjuïc Hotel B&B. Preu: 45 €/persona.

L'alimentació saludable és un dels principals eixos del Festival Som Benestar / Javi Cabrera / Patronat de Turisme Costa Brava Girona
L’alimentació saludable és un dels principals eixos del Festival Som Benestar / Javi Cabrera / Patronat de Turisme Costa Brava Girona



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Montse Moreno a setembre 01, 2022 | 15:30
    Montse Moreno setembre 01, 2022 | 15:30
    Collons quins preus més cars. Penssava que inclïa el dirmir...
  2. Icona del comentari de: Gironí. a setembre 02, 2022 | 08:57
    Gironí. setembre 02, 2022 | 08:57
    Buscar un xic de pau i tranquil·litat a Caldes de Malavella, encara. Però a la costa, al barri vell de Girona...... Home!. No fotem!.

Respon a Montse Moreno Cancel·la les respostes

Comparteix

Icona de pantalla completa
Missing 'path' query parameter