Una patrulla de Mossos atacada per adolescents

L'incident s'ha resolt un cop han enviat reforços

Moviment general de Mossos a Pallejà aquest dissabte al vespre. Un operatiu mobilitzat davant l’agressió que va patir a Pallejà (Baix Llobregat) un cotxe patrulla i els seus agents perpretat per una nombrosa colla d’adolescents. Al crit de “Fora de Pallejà, cabrons!“, una vintena de joves van llençar objectes, cops , puntades de peu, i van agredir els agents.

La policia va haver d’intervenir enviant reforços d’ARRO i més patrulles de seguretat ciutadana. Finalment, segons han informat fonts dels Mossos a El Món l’incident ha acabat amb un mosso ferit lleu. Per altra banda, ja s’han detingut quatre joves. Dos dels arrestats són menors d’edat i se’ls acusa d’atemptat contra els agents de l’autoritat i desordres públics. 

Comentaris

  Ricard 17/01/2021 12:20 pm
  Els independentistes son perseguits, empaitats i empresonats per molt menys. No entenc res.
  12
  14
  Respon
  RAMON A 17/01/2021 11:41 am
  Aixo pasa per recollir les sobres
  Anònim 17/01/2021 10:59 am
  Tota la rao, els carrers son nostrex, en tornemi
  Pep 17/01/2021 7:40 am
  Sr. Quico, no he escoltat res en català al video... i menys el *fora de Pallejà, cabrons!* Tot em sembla dit en castellà. Es el que pasa quan *Catalunya es terra d´acollida* sense criteri i nomes s´anaprofita el capital i empresaris, i a sobre putejen als que ens estimen i lluiten al nostre costat com el Sr. Ramón Cotarelo. Es pot dir *Fora de Pallejà i de tot Catalunya, colons i fills de colons!*
  26
  29
  Respon
  Ja veus 17/01/2021 7:15 am
  Amb una porqueria de govern com el que ens han deixat, i a sobre, fins el mes de maig!, JA EN VEUREM DE COSES, JA!!!
   El cit campejador 17/01/2021 2:53 pm
   Feu bé, apreteu, apreteu. Aixó és el que pasa quan qui ha de donar exemple en el compliment de la llei de la salta. Qui són els mossos per dir el que està bé O malament? Seguirem apretant per què ens ho va dir l'honorable President Torra. Aixó va de democràcia. Ens sentim represaliats. Demà agafo la maleta i m'exilio aBelgica. Prou repressió.

Nou comentari