El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un homicidi amb arma blanca a Manresa
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada el presumpte autor d’un homicidi al voltant de la plaça Lladó de Manresa. Segons ha informat la policia, l’home detingut té 29 anys, sense que encara hagin transcendit més dades de la víctima. L’homicidi es va perpetrar ahir cap a quarts d’onze de la nit. Els veïns van alertar la policia d’un batibull, cridòria i corredisses al carrer. “Era una baralla amb tots els ingredients”, informen fonts de la investigació. Testimonis van advertir que hi havia una persona ferida, que semblava de gravetat, per arma blanca.

En arribar la dotació policial, van poder constatar els fets, però no van veure la víctima, que ja havia estat traslladada d’urgències a l’hospital. Poques hores després, els serveis mèdics comunicaven als Mossos d’Esquadra que no havien pogut fer res per salvar-li la vida i la víctima havia mort al centre sanitari. Tal i com indiquen les perquisicions policials, l’homicidi s’hauria produït amb una arma blanca, sense més detall. De fet, les primeres investigacions apuntaven una discussió familiar.

Agents de seguretat ciutadana i d’investigació de la comissaria de Manresa van activar el protocol establert per a aquests casos. Així van establir un dispositiu per tal de localitzar l’autor dels fets. Amb les descripcions dels testimonis i les imatges a què van poder accedir, ja de matinada, van poder detenir una persona relacionada amb l’homicidi, tot i que encara no sap si se li imputa l’autoria directa. De moment, el sospitós ha estat traslladat a dependències policials per continuar la instrucció del cas. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central investiga les circumstàncies dels fets. En primer lloc, els Mossos volen aclarir en quin punt de l’escenari dels fets es va encetar la baralla mortal que ha acabat amb la vida d’un home a la capital del Bages.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa