Segresten el propietari d’un locutori de Palamós durant nou dies

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones relacionades en el segrest d’un home que va durar fins a nou dies. Es tracta del propietari d’un locutori de Palamós (Baix Empordà) a qui reclamaven un deute de 15.000 euros. Segons ha avançat el programa Planta Baixa de TV3, els fets van passar el mes de novembre passat.

El dia 13 d’aquell mes la víctima hauria rebut la trucada d’un tal ‘Jaime‘; un home marroquí que li demanava que anés a un pis del municipi costaner ubicat al carrer Adrià Álvarez. Un cop va arribar-hi, el van tancar en una habitació i el van lligar amb cinta americana. Pel que ha explicat aquest programa de TV3, es tracta d’un propietari que al municipi ja és conegut per les seves estafes. El cas és que l’home va estar tancat en aquell pis durant nou dies.

La víctima va ser alliberada per la Unitat Central de Segrestos i Extorsions quan el portaven a una entitat bancària de Palamós per treure diners. Aquest propietari és un jove pakistanès que regentava un locutori però que a dia d’avui ja ha tornat al seu país.

Un cop els segrestadors van retenir la víctima, el van deixar tancat i li van prendre dos telèfons mòbils que portava a sobre. No obstant, el jove pakistanès duia un tercer telèfon, amb el qual va aconseguir enviar la seva ubicació a un amic. L’home marroquí el va descobrir, motiu pel qual va trencar el dispositiu i va colpejar la víctima. De fet, a la causa consta un comunicat de lesions, tot i que no són massa greus.

Segons ha explicat la víctima a la policia, els segrestadors només li dinaven aigua i poca cosa més per menjar durant els nou dies que va passar tancat dins del pis. El jutjat de la Bisbal d’Empordà que investiga els fets ha declarat la causa parcialment secreta. Entre d’altres, s’està investigant ara quin era l’origen del deute, ja que un dels principals detinguts ha admès que la víctima els devia diners.

Nou comentari