Una dona simula un segrest per obtenir diners del marit i després se’n va al bingo

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 47 anys i nacionalitat espanyola per haver simulat que havia estat víctima d’un segrest i que els seus segrestadors exigien 6.000 euros per deixar-la anar amb vida, segons ha informat la policia catalana aquest diumenge a través d’un comunicat. Els fets van tenir lloc la nit del 4 d’octubre quan el marit de la dona va alertar del suposat segrest a la comissaria de Mossos de Badalona.

La dona havia enviat missatges al mòbil del seu home informant-li que la tenien segrestada i que es posaven unes condicions per deixar-la anar amb vida. En aquell moment el seu marit estava sent atès en un hospital. La policia va iniciar una investigació que finalment va recaure en els especialistes de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions i es van activar totes les actuacions previstes en aquests casos, segons explica la policia.

Imatge 1

A les primeres hores de la investigació la dona no apareixia, però finalment els investigadors van descobrir que havia pogut accedir a part dels diners que el seu home havia pagat en concepte de rescat per alliberar-la. Poques hores després va ser localitzada en una sala de jocs d’atzar mentre jugava una partida de bingo. Els Mossos han difós imatges del moment en què la dona esta dins de la sala jugant al bingo. La policia va decidir detenir-la per un presumpte delicte de simulació de delicte i extorsió cap al denunciant.

La policia recorda que no és el primer cop que els investigadors d’aquesta especialitat s’enfronten a l’esclariment d’un segrest que finalment resulta fictici. Cada any es computen denúncies per segrest on la víctima diu estar o haver estat retinguda per uns desconeguts, ja sigui per obtenir diners per afrontar els seus deutes o satisfer les seves necessitats, o bé per ocultar una absència difícilment justificable.

Comentaris

    Deu ser la dona del strange… Octubre 24, 2021 | 20:11
    Si es que en te! La deu tenir farta de tonteries fins a la patatona. En fi, gent baixa, i no d’alçada. Lic.

Nou comentari