El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un mosso ferit per un cartutx disparat en una plantació de marihuana
  • CA

Un mosso d’esquadra ha resultat ferit al bessó per un cartutx disparat per un “artefacte parany” preparat per la defensa d’una plantació de marihuana. Segons ha informat la policia catalana de Lleida, durant l’operatiu de desmantellament de cinc plantacions d’aquest matí, els agents s’han trobat amb “paranys” que disparaven cartutxos quan s’entrava al perímetre de la plantació i un format per una màquina amb punxes. L’agent continua ingressat a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

La investigació va començar fa dues setmanes durant un patrullatge preventiu per l’horta del Segrià. Una patrulla va descobrir les plantacions i, fins i tot, tendes de campanya on pernoctaven els suposats vigilants del camps de maria. Aquest dimecres els Mossos han encetat l’operatiu i quan precisament, inspeccionaven la tenda de campanya, s’ha disparat el parany.

En aquests moments, hi continuen treballant els serveis d’artificiers dels Mossos, el TEDAX, per desactivar els paranys trobats i detectar-ne d’altres en la zona de les plantacions. La investigació continua oberta per tal d’identificar els responsables d’aquests fets i establir la trama criminal que hi ha al darrera.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a setembre 08, 2021 | 13:03
    Josep setembre 08, 2021 | 13:03
    traficants, camellets i drogadictes: tret al clatell i menjar pels peixos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa