El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Moren dues persones després que els caigués un llamp a la Casa Blanca
  • CA

Dues persones han mort i dues més estan en estat crític després de la caiguda de nombrosos llamps a prop de la Casa Blanca el passat dijous a la nit. Així ho ha confirmat el Departament de Policia Metropolitana aquest divendres, quan s’ha fet un balanç de la jornada de tempestes. Un portaveu del departament de policia ha identificat les persones que van morir, i ja han avisat els familiars del matrimoni format per James Mueller de 76 anys i Donna Mueller, de 75. Els dos vivien a Janesville, una localitat pròxima a la Casa Blanca. En paral·lel, hi ha unes altres dues persones en estat crític segons ha informat el mateix portaveu de la policia.

La policia ho ha confirmat en una compareixença davant la premsa aquest matí de divendres. La secretària de premsa de la Casa Blanca, Karine Jean-Pierre, ha lamentat les morts causades pels llamps. “Estem entristits per la tràgica pèrdua de vides després dels llamps a Lafayette Park. Els nostres cors estan amb les famílies que van perdre als seus éssers estimats, i estem pregant per aquells que encara lluiten per les seves vides”, ha assegurat davant els mitjans de comunicació.

Estaven vius quan els van trobar

En paral·lel, el portaveu del D.C. Fire and Emergency Medical Services Department, Vito Maggiolo, va assenyalar el dijous a la nit que el personal de l’agència va trobar les víctimes amb lesions “crítiques i mortals amenaçadores” a Lafayette Square poc abans de les 19.00 hores, quan van començar els llamps i la dura tempesta. Els quatre individus afectats per aquests llamps, que els van enganxar de ple, són dos homes adults i dues dones adultes. A tots ells els van traslladar a hospitals propers en estat crític, va explicar Maggiolo, però per dos d’ells no hi havia res a fer i finalment han perdut la vida.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: poques ganes de treballar a agost 06, 2022 | 11:19
    poques ganes de treballar agost 06, 2022 | 11:19
    Ja no us digneu ni a canviar el peu de foto

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa