Almenys deu detinguts en l’operatiu contra el tràfic de drogues aquest dimecres a l’Hospitalet i Barcelona

La investigació se centra en un grup criminal especialitzat en la venda i consum de cocaïna i altres estupefaents

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat ha desplegat aquest dimecres un dispositiu contra el tràfic de drogues. Es preveuen diverses entrades a domicilis, així com nombrosos detinguts. Per dur a terme l’operatiu, el cos policial ha activat l’helicòpter, la unitat de drons, l’ARRO i seguretat ciutadana. Pel que fa a la investigació, aquesta està sota secret d’actuacions.

Els Mossos d’Esquadra han detingut almenys deu persones durant l’operatiu policial contra el tràfic de drogues desplegat a l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. Des d’abans de les set del matí d’aquest dimecres, la policia ha fet nombrosos escorcolls a pisos i locals de les dues ciutats per desarticular un grup criminal especialitzat en la venda i consum d’estupefaents.

Els investigats se centraven en la distribució de cocaïna, si bé també manipulaven i venien altres drogues sintètiques. A l’operatiu hi ha participat la Unitat d’Investigació, l’ARRO, agents de seguretat ciutadana, diversos drons i també l’helicòpter policial.Les entrades s’han allargat fins ben entrat el migdia i els Mossos d’Esquadra han detingut més de deu persones, en una xifra encara per determinar públicament. La jutgessa d’instrucció número 5 de l’Hospitalet de Llobregat dirigeix la causa, que està sota secret de sumari.

Nou comentari