Detinguts dos menors per la mort a punyalades d’un noi a Gelida

Els Mossos i el SEM van trobar la víctima al carrer, però no la van poder salvar

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Gelida (Alt Penedès) dos menors d’edat per la seva implicació en la mort a punyalades d’un jove dissabte passat a la tarda a la localitat. La policia catalana va rebre l’avís, cap a les 18.30 hores, que una persona havia estat ferida a la via pública. Els serveis mèdics no li van poder salvar la vida. El jutjat de guàrdia de Vilafranca del Penedès s’ha fet càrrec de la investigació.

Comentaris

  Ramon 12/04/2021 11:21 pm
  Un MENA amb pis i pagueta li obre el cap a un ancià amb una destral. I la resposta de l'alcaldessa d'ERC és que quant de mal que fa la droga. O sigui que el fill de puta era l'autèntica víctima. Però, això sí, ella entre rialles li retreu que, caram, havent-hi cutters, havent-hi ganivets, "que ja hi estem acostumats", per què una destral?
  Ramon 12/04/2021 10:28 pm
  La immigració és bona. "Els nasasitem". Per tant quan en fan una així s'amaga que l'autor és immigrant. La violència masclista és cosa de dretes. Per tant quan l'acusat és sociata es posa en dubte la versió de l'agredida.
  adolf 12/04/2021 12:45 pm
  Perquè quant l'origen del delinqüent es immigrant no el dieu i quant son espanyols si, doncs en aquest cas son d'origen sud-americà, això comporta un intent de manipular la consciencia de la gent.
  Pacoman 12/04/2021 12:30 pm
  A veure si l'endevino. Els dos menors són magrebins, és per això que no donen detalls a la notícia. I ara els donaran tota mena d'ajudes i atencions que pagatem entre tots els d'aquí, com sempre. I sóc un racista i una mala persona pel fet de dir-ho.
  155
  1
  Respon
  lluna plena 12/04/2021 11:14 am
  crec que per donar una noticia sense dades, fets ni res més val no donar-la. I això es un mal endèmic del "periodisme" actual.

Nou comentari