El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Busquen un home desaparegut des de dilluns a Badalona

Un home de 56 anys va desaparèixer a Badalona dilluns passat, 27 de març. Els Mossos d’Esquadra han demanat col·laboració ciutadana per localitzar el Jaime. La policia catalana indica que l’home mesura 1,85 metres, té el cabell fosc i és corpulent. Afegeixen que podria estar desorientat.

Troben a Malgrat una dona desapareguda a Pineda

A finals de febrer, una dona de 36 anys i veïna de Pineda de Mar, al Maresme, va desaparèixer en el trajecte entre casa seva i Calella, on treballa en una clínica dental. El rastre de la dona es va perdre el matí del dilluns 20 de febrer. L’últim missatge d’aquell matí el va enviar a la seva parella. La família va intentar contactar amb ella, però el seu mòbil estava desconnectat i, des d’un principi, van assegurar que no es tractava d’una desaparició voluntària i van denunciar la desaparició als Mossos d’Esquadra que, en iniciar la investigació dels fets van localitzar la cartera de la dona a casa seva. Quatre dies després encara no hi havia notícies de la Carla i la policia catalana va compartir la seva imatge a les xarxes socials per fer una crida a la col·laboració.

Aquesta història, per sort, va tenir un final feliç. El 23 de febrer al vespre van localitzar la Carla sana i estàlvia. La dona va entrar en una farmàcia de Malgrat de Mar, estava desorientada, en estat de xoc i sense recordar res del que havia passat en aquells més de tres dies. La van traslladar ràpidament a l’Hospital de Calella, on se li va realitzar un examen mèdic que va corroborar que el seu estat de salut era bo. La feina dels Mossos era, en aquell moment, intentar esbrinar els motius d’aquella estranya desaparició i perquè la Carla va sortir de casa amb la intenció d’anar a treballar, però no hi va arribar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa