La secció ‘A punt per Menjar’ de Mercadona es prepara per als plats especial de les festes de Nadal, amb una selecció de plats que garantiran el gust més tradicional i casolà aquestes dates.
La cadena de supermercats oferirà enguany el seu ja tradicional assortiment de canapès, format per set tipus de cassoletes (farcits de llagostí amb allada, sobrassada amb mel i pinyons, crema de foie i poma caramel·litzada amb ou filat, crema de musclo en escabetx, crema formatge de cabra i ceba caramel·litzada, formatge stilton i crispy de mango, i crema de formatge trufat i cecina) i dues varietats de rotlle de pa de motlle (farcits de surimi i llagostí, i de salmó fumat i crema de formatge blanc). A això se sumarà, dins de les opcions de plats freds, l’amanida de marisc elaborada amb boques de mar, lluç, llagostins, maionesa i ou filat.

Plats calents tradicionals i com fer els encàrrecs
Completen l’assortiment nadalenc els plats calents: la cuixa de pollastre farcit de carn picada de pollastre, prunes, foie, escalunyes, cansalada i tòfona, acompanyada de puré de patata trufat; la galta guisada amb patates rostides i cebetes confitades; l’espatlla d’anyell acompanyada de patates forneres i cebetes confitades; i un quart de garrí rostit també amb patates forneres i cebetes confitades.
Els encàrrecs es poden fer a partir del pròxim dilluns, 24 de novembre, fins als dies previs a la nit de Nadal i a la nit de Cap d’Any a qualsevol botiga que disposi de la secció ‘A punt per Menjar’. Per a més informació sobre les dates, es pot consultar la disponibilitat a la botiga.
