Un regidor d’El Port de la Selva compara Anna Grau amb una prostituta

El tuit de seguida ha desfermat una allau de crítiques dels usuaris de Twitter i d'alguns diputats com Tània Verge o Gemma Lienas

El segon tinent d’alcalde d’El Port de la Selva, Roger Pinart, ha carregat aquest dilluns contra la diputada de Ciutadans Anna Grau per la seva manera de vestir en una intervenció des del faristol del Parlament. El regidor de Junts a l’ajuntament d’El Port de la Selva ha tuitat una foto d’Anna Grau amb la frase “quan ja no saps si estàs al Parlament de Catalunya o a qualsevol club de la Jonquera”, en referència a la seva indumentària. El tuit de seguida ha desfermat una allau de crítiques dels usuaris de Twitter i d’alguns diputats com ara Gemma Lienas o Tània Verge.

Tot i haver demanat disculpes, aquest dimarts Roger Pinart va compartir un altre tuit polèmic que ja han respós alguns dels usuaris de la xarxa.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha demanat en una piulada “no difondre atacs misògins o racistes” envers diputades i els ha ofert els recursos del Departament d’Igualtat. “Aquest tipus de violència masclista no pot ser el cost de fer política per a les dones”, ha afegit.

Comentaris

  No, així no 08/09/2021 4:32 pm
  Hi ha molta feina a fer i n'hi ha que a més a més de perdre el temps, fan més publicitat de l'espanyolisme xovinista i l'auto-odi com el de la senyora diputada. La millor resposta als estirabots del botifleram que fa mofa i escarni dels catalans, i en viu d'això, per descomptat amb tot el suport dels aparells de l'estat espanyol, és no respondre'ls.
  Esta dentro de la Xenofobia 08/09/2021 4:41 pm
  Mucha gente de JxCat se creen por encima del bien y del mal. Al igual que los de VOX odian a todo lo “extranjero”, muchos de estos xenófobos odian a Todo lo no independentista. Hay muchos ejemplos que podéis ver por la red. Lamentablemente no es algo estríalo dentro del movimiento Catalán Populista Xenófobo.
   Estar dins o fora 08/09/2021 5:18 pm
   Del xovinisme espanyol no en dius res ? A més els espanyols que donen suport, o si més no, toleren l'independentisme català no tenen auto-odi contra els seus, ni contra Espanya. En canvi els catalans que accepten la sobirania espanyola del seu país, sovint fan mofa i critiquen dels seus connacionals catalans coses que també fan els espanyols, als quals toleren. Això és el què no té cap sentit. A sobre ésser membre actiu del moviment "Espanol Populista Xenófobo" i no adonar-se'n, potser perquè teniu tot un estat i llurs aparells que fan la feina per vosaltres, déu-n'hi-do.
    Que lo defendáis esta dentro de lo normal entre xenófobos 08/09/2021 7:13 pm
    Los xenófobos de VoX Se apoyan entre ellos a pesar de decir Barbaridades sobre “menas” y otros. Vosotros, la mayoría de JxCat, sois unos xenófobos. Si os acordáis, en las elecciones los De Catalunya en Comu podem, ya lo decían, no estarían nunca en un gobierno con ellos por su XENOFOBIA. Yo os puedo decir, que tengo muchos amigos Indepes, que está xenofobia les está haciendo callar la boca y admitir que el movimiento independentista está virando a la Xenofobia y la radicalización. Os apagareis.
     Tururut i la "normalitat" barruda espanyola 08/09/2021 8:39 pm
     Als espanyols ultres i radicals algú els hi hauria de dir que si per a formar un estat propi no s'admeten, xenòfobs, xovinistes, sonats, lladres, drogoaddictes, malparlats, despistats... Aleshores no existiria cap estat al món, ni l'espanyol, és evident. Per la qual cosa des de l'espanyolisme millor que cerquin arguments més consistents, si en tenen o en troben, per a intentar evitar la independència de Catalunya i per a intentar convèncer catalans de les bondats suposades per ells, de romandre dins d'Espanya. Aquest sistema espanyol d'engegar el ventilador a qualsevol preu per a intentar desprestigiar l'independentisme és molt ridícul i penós. És ridícul que des de l'estat espanyol que hi ha de tot com arreu del món, posin com a condició per aconseguir la independència de Catalunya uns paràmetres de virginitat i puresa, que ni ells de bon tros assoleixen, ni en poden fer ostentació. Quina barra !
    Chovinismo, lo usas pero dudo que sepas que significa .. 08/09/2021 7:54 pm
    Hablar de chovinismo, cuando tenéis un líder que pone fotos en el parlamento europeo como si le escuchara alguien y después otros ponen fotos de sus parlamentos ( habló de pelo mocho ) y se han ido TODOS.. y no les está escuchando nadie ? Pelo mocho es uno de los mayores chovinistas de la época actual. Muestra superioridad en las redes, como si Europa si que les hiciera caso y da más vergüenza ajena que otra cosa. Por favor, no utilizes una palabra que hayas escuchado de Xenófobos patrióticos en el parlamento catalán durante el 6-7 de Sep del 17, por que, como decís aquí.. pitjas fora de test..
    Lluis 09/09/2021 12:35 pm
    Pero que manía con mezclarlo todo y acabar siempre en lo mismo. Roger es un machista de mierda y ya está.... y pare decir eso importa un carajo lo que piense de lo demás... Y da igual si es independentista, constitucionalista, alto, bajo, rubio, moreno o calvo.... Un machista de mierda no merece ningún respeto y nunca deberíamos aceptar que ocupe un cargo público... Simple, no?
   fat boy 08/09/2021 11:28 pm
   Home es una actitud comprensible odiar allo estranger que ve imposat per les armes. Pero el que es d'imbecils totals es odiar allo que es propi com fan els nyordos amb tot allo que es catala, que ells diuen que tambe es nyordo.
  En fi 08/09/2021 4:52 pm
  Aquesta Ana deuGRAUdada, va insultar i faltar el respecte a la MHP del Parlament Laura Borràs, dient-li macarra. Deu ser perquè ella no es mira molt al mirall abans de presentar-se d'aquesta manera al faristol del Parlament Dit això, tal faràs tal trobaràs I dir també que aquesta fasc'sta de ciudadanos, ha fet de l'insult i la falta de respecte, als catalans, als demòcrates, o crear polèmiques interessades, el seu esport preferit
   Pol 08/09/2021 6:24 pm
   Els espanyols i els botiflers poden ridiculitzar, desprestigiar la llengua catalana, les institucions catalanes i allò que vulguin, sota l'empara dels aparells de l'estat espanyol. De fet des d'aquest estat poden fer, i fan, "atestats" prospectius a persones innocents o detencions a acusats de "terrorisme", espionatge de moviments i comunicacions de persones amb el mateix fi de fer-ne informes infames prospectius per a la fiscalia afinadora espanyola de torn etc tot per a intentar desprestigiar els que prefereixen la independència a viure sota el jou asfixiant de l'espanyol. El que no podem permetre, per sentit comú, per sentit cívic, és respondre als "defensors" de la unitat d'Espanya a qualsevol preu i alhora mancats de respecte vers les institucions i les persones que opten per la independència, amb el mateix estil, llenguatge i estirabots. Sovint millor no respondre'ls i fer més per la nostra llibertat nacional.
    Masclistes a la merda siguin d'on siguin i vinguin d'on vinguin 09/09/2021 6:33 pm
    I a més de la proclama radical indepe-feixistoide, d'aquest polític masclista que fa servir com a principal argument de crítica política contra una dona la seva vestimenta, tens alguna opinió?. Alguna consideració sobre el fet mai no fes servir el mateix per a criticar cap polític home? Suposo que et serveix que Roger sigui tan radical independentista com tu. Aixo es prova infal·lible de la seva maduresa, tolerància, respecte cap a la igualtat i fins i tot, del seu feminisme ....... Trist que la radicalitat i el fanatisme generi tanta ceguesa al nostre país .....
  Gh de la gp,a la Jonquera puedes enviar a tu madre. 08/09/2021 4:57 pm
  Con tu comentario demuestras lo que eres : PURA MIERDA.
  Gh de la gp,a la Jonquera puedes enviar a tu madre. 08/09/2021 4:58 pm
  Con tu comentario demuestras lo que eres : PURA MIERDA..
   Ja ha badat boca el feixista de torn 08/09/2021 6:09 pm
   I tu que en saps molt de ser pura merda.
  Cal dir-ho 08/09/2021 5:00 pm
  Siguem radicals, ço és anem a l'arrel, així la pregunta que ens hauríem de fer, és perquè hi ha tants de catalans com aquesta senyora o el senyor Valls o els senyors Ameles... Entre els espanyols també n'hi ha que defensen el dret a decidir dels catalans i la independència dels catalans, o si més no l'accepten, però, aquest suport o tolerància, en cap cas els fa odiar Espanya, el seu país i encara menys els seus connacionals espanyols, tal com ho fan els botiflers més extremistes envers els seus connacionals.
  Aquesta és la realitat 08/09/2021 5:02 pm
  La missió de C's és desprestigiar, i en darrer terme fer desaparèixer les institucions catalanas. Aquesta diputada s'ha après bé la lliçó i fa un discurs cutre i de barra de bar, que contribueix a la tasca que té encomanada.
   La realitat es pot canviar 08/09/2021 6:01 pm
   Però, això ja ho sabem des de fa anys i panys. La qüestió és perquè els catalans ens ho deixem trepitjar tot, la llengua, la nostra cultura, les associacions socials, les institucions polítiques, la natura, la dignitat...
  Sup Marcos 08/09/2021 5:15 pm
  Mejor no utilizar el vocabularios de ella, porque ella siempre ganará en vulgaridad y ordinariez, pero presentarse a un Parlament así como si fueras a la disco, demuestra que no tiene ni ética y estética.
  Prou de carnavals, espanyolista 08/09/2021 5:57 pm
  Poc respecta. Volen desmereixia el Nostre Parlament. Si es presenta així al Parlament Espanyol me'n desdire, però mentre estic d acord, bo de l·la Junquera
  ciutadà 08/09/2021 6:04 pm
  Mal fet. Cal no donar arguments a l'enemic. I dic enemic, no adversari.
  No calia, però tampoc ha dit cap disbarat 08/09/2021 6:16 pm
  Em sap molt greu per les senyores que treballen a la Jonquera, que segur que són persones ben honestes, professionals i treballadores, no com la vividora aquesta. I potser ja n'hi ha prou amb la cançoneta d'aquestes esperpentes de polítiques amb això que no es pot criticar com vesteix cadascú. La vestimenta sempre ha estat una manera d'interrelació amb els altres. Vestir correctament és un senyal de respecte envers els demés i fer-ho com fa aquesta diputada és un menyspreu per a tot el poble de Catalunya i les seves institucions. A l'igual, sigui dit de pas, com van els de la CUP.
  yo pispo 08/09/2021 6:39 pm
  Los indepes son así de asquerosos y repugnantes, debe de ser ese nazionalismo xenófobo que les pudre el espíritu de odio. Son mala gente
   Espanyols pispos : Tal fareu tal trobareu 08/09/2021 7:25 pm
   D'Espanya ni bon vent ni bona gent.
  DesDelBrasil 08/09/2021 6:47 pm
  La Traïdora i Botiflera Grau no és una prostituta. Veient les fotos em faig creus que aquesta dona va anar així vestida al Parlament de Catalunya. Anar així és simplement la manera de pixar-s'hi. Que és el que realment pensa la dona. Però com visc al Brasil us diria que potser té avant-passats brasilers. La primera impressió que hom té quan veus com moltes dones brasileres vesteixen és: "A Europa només les putes van així vestides". Això ho vàrem pensar la meua dona i jo la primera vegada. I una altre exemple interessant brasiler: les mateixes dones van a les esglésies catòliques i protestants vestides diferents i si volen entrar-hi com la Grau ha fet al Parlament NO LES DEIXEN PAS ENTRAR o els demanen que es posin alguna cosa al damunt.
  Gavanenc 08/09/2021 7:42 pm
  Ningú ha parlat de prostitució. Però en podem parlar, per què a la Jonquera hi ha tants de prostíbuls ? Fins i tot mega-prostíbuls, i al nord l'altra banda de la frontera no ? Els habitants mascles del nord son més satisfets sexualment ? És tracta de la diferent legislació estatal d'una i altra banda de la frontera, tal i com la prostitució d'anys a les carreters de la Catalunya espanyola... Els "empresaris" sense escrúpols es basen i s'aprofiten de la legislació espanyola, dels jutges espanyols i en la permissivitat legislativa espanyola sobre l'explotació sexual, més que no pas en el benestar i el respecte a les persones, sense cap respecte al sentit comú de la gent que viu al nostre país, ocupat i humiliat sempre per Espanya, a l'empresariat de la prostitució se li en fot tot això.
  Alba 08/09/2021 7:49 pm
  Yo supongo que esta mujer, haciendo uso de su libertad, irá con este mismo atuendo a misa, a un entierro, a una entrevista de trabajo o a entrevistarse con el rey. Si así lo hace, tiene todos mis respetos. Pero si no es así, creo que nadie es quien para pedir un respeto que ella no tiene. Apelar al feminismo ante algo que tiene más visos de ser un acto de desprecio político que de un ejercicio de libertad, me parece de una necedad apabullante que ningún bien hace a la coherencia y credibilidad del movimiento. Feminismo no es igual a "todo vale" si lo hace una mujer.
  Tal com raja 08/09/2021 7:54 pm
  Trobo que la roba que duu li escau fatal però això no és motiu per insultar-la. "Que cadascú que vesteixi com bonament li plagui".
  Espectador 08/09/2021 9:00 pm
  El comentari no és adequat, perquè hi ha un insult implícit (o explícit), i això sí que és reprovable. Però la vestimenta és inadequada, al menys pel meu punt de vista. Per pensar això soc un masclista? Evidentement ella té el dret a anar com vulgui, si vol que vagi amb un pareo, o gòtica si li rota, però la gent també té el dret a opinar que és una vestimenta inadequada, no? O la correcció política ja s'ha convertit en una censura?
  Ricard 08/09/2021 9:19 pm
  Jo crec que les maneres de Grau són barroeres, de vestuari (al parlament de tots), de llenguatge (dient-li macarra a la Presidenta del parlament de tots) i d'actituds (posant-se flors en record de difunts a l'orella, com en plena Feria de Abril). La crítica és encertada. Ella sembla el que sembla, i aquest perfil professional existeix, agradi o no.
  Rufina : PPobra desgraciada i filla de rePPresor franquista . 08/09/2021 11:31 pm
  ¡ Pienso que es una comparación perfecta !
  sabiondu 08/09/2021 11:48 pm
  Que ningú s'esquincí la vestimenta ni vagi de purità quico; en castellà hi ha una qualificació que ve rodona, ah! i amb la solvència e Camilo José Cela. Fa la pinta de tot un "Zorron"
  Luisnomeacuerdo 09/09/2021 12:47 am
  Los fanáticos fascistas independentistas siempre despreciando a los que no piensan como ellos, sin duda hay que ilegalizar a estos partidos porque son violentos y excluyentes por definición.
  fat boy 09/09/2021 1:35 am
  Ella pot dir macarres als altres pero a ella no li poden dir que sembla una puta?. Curios.
  Duna 09/09/2021 8:53 am
  Aquesta dona ha agafat el tarannà de c's, amb la parla i ara amb la vestimenta, els agrada provocar, de fet és l'únic que saben fer..sóc dona, i per descomptat no sóc masclista, però penso que el seu aspecte xavacà, ens fa pensar a molts el mateix...o sigui que no cal que ningú s'esquinci les vestidures i ho vulgui disfressar de independentisme o xenofòbia! Sembla que treballi en un bordell i punt!
  Carles 09/09/2021 9:01 am
  Els quatre nyordos que dit de pas, són immensa minoria dels que aquí escriuen, tenen un argument en comú: el nivell intelectual qué tenen, està al nivell de la sola de la meva sabata. (I porto xancles).
  Núria, poso el meu nom perquè no tinc res a amagar 09/09/2021 10:16 am
  Va saltar amb un tuit la Tània quan a la Borràs, la Grau, la va insultar dient-li macarra?? N'estic fins els ovaris, primer cop que utilitzo aquesta expressió però pel que es veu avui en dia per demostrar que ets una dona has de parlar així o amb "a" "as" finals a tot, de que s'aprofiti per atacar a algunes persones, ja siguin homes com aquest cas al regidor com al seu dia a la Gispert, quan també expressen el que pensen. Ho pot fer la Grau, insultar i en canvi el regidor no pot dir que li sembla com va vestida? Sou unes hipòcrites que utilitzeu en nom de totes nosaltres un malentès ús de l'abanderament a lo Joana d'Arc per treure-hi partit. Aquesta dona, la Grau, va q qualsevol entrevista d'oficina vestida així i no se l'agafa, per decoro, perquè hi han normes de vestimenta per determinats llocs. I de les prostitutes si que te'n hauries de preoucpat Tània, de les seves condicions de vida i de que poguessin facturar i ser autònomes. País de fireta i de teatre, res més. La Grau escupt odi a cada paraula i al Parlament no s'hinpot anar com si estiguessis cuinant calamars a ça romana a 40graus a casa teva un dissabte al mig dia, siguis tio o siguis tia, sent persona, i aquesta de persona demostra molt poc ser-ho
  Núria 09/09/2021 10:17 am
  Va saltar amb un tuit la Tània quan a la Borràs, la Grau, la va insultar dient-li macarra?? N'estic fins els ovaris, primer cop que utilitzo aquesta expressió però pel que es veu avui en dia per demostrar que ets una dona has de parlar així o amb "a" "as" finals a tot, de que s'aprofiti per atacar a algunes persones, ja siguin homes com aquest cas al regidor com al seu dia a la Gispert, quan també expressen el que pensen. Ho pot fer la Grau, insultar i en canvi el regidor no pot dir que li sembla com va vestida? Sou unes hipòcrites que utilitzeu en nom de totes nosaltres un malentès ús de l'abanderament a lo Joana d'Arc per treure-hi partit. Aquesta dona, la Grau, va q qualsevol entrevista d'oficina vestida així i no se l'agafa, per decoro, perquè hi han normes de vestimenta per determinats llocs. I de les prostitutes si que te'n hauries de preoucpat Tània, de les seves condicions de vida i de que poguessin facturar i ser autònomes. País de fireta i de teatre, res més. La Grau escupt odi a cada paraula i al Parlament no s'hinpot anar com si estiguessis cuinant calamars a ça romana a 40graus a casa teva un dissabte al mig dia, siguis tio o siguis tia, sent persona, i aquesta de persona demostra molt poc ser-ho
  Núria sóc jo 09/09/2021 10:18 am
  Va saltar amb un tuit la Tània quan a la Borràs, la Grau, la va insultar dient-li macarra?? N'estic fins els ovaris, primer cop que utilitzo aquesta expressió però pel que es veu avui en dia per demostrar que ets una dona has de parlar així o amb "a" "as" finals a tot, de que s'aprofiti per atacar a algunes persones, ja siguin homes com aquest cas al regidor com al seu dia a la Gispert, quan també expressen el que pensen. Ho pot fer la Grau, insultar i en canvi el regidor no pot dir que li sembla com va vestida? Sou unes hipòcrites que utilitzeu en nom de totes nosaltres un malentès ús de l'abanderament a lo Joana d'Arc per treure-hi partit. Aquesta dona, la Grau, va q qualsevol entrevista d'oficina vestida així i no se l'agafa, per decoro, perquè hi han normes de vestimenta per determinats llocs. I de les prostitutes si que te'n hauries de preoucpat Tània, de les seves condicions de vida i de que poguessin facturar i ser autònomes. País de fireta i de teatre, res més. La Grau escupt odi a cada paraula i al Parlament no s'hinpot anar com si estiguessis cuinant calamars a ça romana a 40graus a casa teva un dissabte al mig dia, siguis tio o siguis tia, sent persona, i aquesta de persona demostra molt poc ser-ho
   Pep 09/09/2021 12:29 pm
   Si t'entenc bé, et sembla d'això mes bé el tuit del Roger, veritat? Doncs això.... ja queda tot dit....
  Que trist 09/09/2021 10:29 am
  I jo que em pensava que es referia a prostituir un càrrec polític... una cosa maleuradament d'allò mes usual. I resulta que el comentari és per la vestimenta.
  Ramon RT 11/09/2021 6:02 pm
  Inquestionable: aquesta diPUTAda va vestida de forma impropia d'una dona normal i inadequada en un lloc com aquest. Indecent i descerebrada, no pas puta ja que aquestes tenen més dignitat.

Nou comentari