‘Ramon’: així s’anomena la nova pistola de la Guàrdia Civil

El cos policial espanyol incorpora una arma fabricada a Israel

La Guàrdia Civil ha incorporat una nova arma pels agents del seu cos. Es diu Ramon i, segons informa aquest dimecres el diari El Mundo, es tracta d’una pistola de 9mm versàtil, lleugera i compacta fabricada a Israel. El cos policial incorporarà aquesta arma després d’haver fet un concurs públic per comprar “un mínim de 6.000 pistoles semiautomàtiques” pressupostat amb 2,99 milions d’euros.

El diari madrileny explica que aquesta empresa d’Israel hauria guanyat el concurs després d’haver presentat una oferta per 1,95 milions d’euros. Així doncs, la Guàrdia Civil ha adquirit 6.000 pistoles Ramon amb les seves cartutxeres per 269 euros la unitat. En principi es tractaria del preu més baix al qual s’ha vengut aquesta pistola, perquè l’empresa ja hauria venut pel mateix preu 1.700 pistoles Ramon a la policia de Tailàndia.

Comentaris

    Un de pas 28/07/2021 8:31 pm
    Merda, els están rearmsnt per a la guerra... Saben que no ens han vençut encara!!! I als altres uns cascs, per a repartir més osties... Perquè gastar-ho en algo mèdic o socialment útil, no toca oi? Salut i dues Repúbliques, aquí i a Ñ

Nou comentari