L’EMA avala vacunar els adolescents d’entre 12 i 17 anys amb Moderna

És el segon vaccí que rep l'autorització per a menors del regulador de la UE

L’Agència Europea de Medicaments (EMA, per les seves sigles en anglès) ha avalat vacunar els adolescents d’entre 12 i 17 anys contra la covid-19 amb l’antídot de Moderna. Després d’una reunió aquest divendres, els científics experts de l’agència han validat els estudis clínics realitzats amb més de 3.000 adolescents que indiquen una efectivitat i la seguretat del vaccí per als menors comparable a la dels adults.

És el segon vaccí que rep l’autorització per a menors del regulador de la Unió Europea. A finals de maig, l’EMA va aprovar l’ús de Pfizer-BioNTech en adolescents d’entre 12 i 15 anys.

Comentaris

    Fart 23/07/2021 4:23 pm
    Hi ha coses que costa de comprendre, per no dir que són el senyal de que ens governen ineptes totals. O que com a mínim s'expliquen fatal, o mes dues coses. A mi, 61 anys i amb historial de tendència a fer bronquitis, em van posar Astrazeneka. Una parella de veïns, d'uns 36 anys i pares d'un nadó, fa un mes que intenten infructuosament que els donin una hora de vacunació, i em consta que hi ha molta gent d'aquestes edats, amb responsabilitats de fills etc, que no aconsegueixen hora. A canvi, la prioritat serà vacunar els adolescents amb el fàrmac que teòricament era més segur per gent més vulnerable, com ara els majors de 60 anys? Sort en tenen de que som tots plegats massa tontos i pacífics, perquè si no, n'hi hauria per fer-la grossa. No en tenen prou d'haver arruïnat a milers de famílies, haver tret l'exèrcit com si fossin els Nobels de la química que ens ha de salvar a tots, haver fet una gestió de 2n de primària amb els ajuts econòmics a autònoms i treballadors. Ara gent de 40 anys haurà d'anar amb compte perquè els adolescents, pobrets, seran la prioritat a vacunar.

Nou comentari