El TSJC avala la pròrroga del toc de queda

La revisió no es tornarà a fer fins el dia 6 d'agost

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat la pròrroga del toc de queda que va demanar el Govern per a 162 municipis. D’aquesta manera, la revisió no es tornarà a fer fins el dia 6 d’agost, quan previsiblement el Govern tornarà a demanar una pròrroga de les mesures per la majoria dels municipis de la llista.

 Així, es prohibeix la mobilitat nocturna no obligada entre la 1 i les 6 de la matinada, es prohibeixen les trobades superiors a deu persones no convivents i es limita l’aforament màxim dels serveis religiosos i funerals al 70%, amb un màxim de 1.000 persones. Els criteris per aplicar el toc de queda es mantenen en la presència de més de 400 casos de covid-19 per cada 100.000 habitants.

Comentaris

    Ha ha ha 29/07/2021 12:14 pm
    Catalunya no té cap tribunal català, té tribunals castellans-borbònics, tribunals enemics..
    Cal dir-ho 29/07/2021 6:34 pm
    Els tribunals de justícia espanyols poc o molt n'aprenen en matèries de salut i pandèmies, tant de bo també n'aprenguessin i progressessin en democràcia, en defensa dels drets humans, del dret a manifestació, en dret a l'autodeterminació i no fessin la feina bruta a l'estat espanyol. Ep ! També en matèria de "comptes".

Nou comentari