El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La detenció de dos homes permet descobrir una gran plantació de marihuana a Platja d’Aro
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han localitzat i desmantellat una plantació de marihuana a Platja d’Aro on hi havia 1000 plantes i 59 quilograms de cabdells d’aquesta droga. Aquest descobriment ha estat possible gràcies a les investigacions que els agents han dut a terme després de la detenció de dos homes de nacionalitat albanesa amb 16 quilos de marihuana al seu cotxe el passat divendres 15 d’octubre.

Els agents de la Policia Local de Platja d’Aro i els Mossos d’Esquadra van decidir aturar els cotxes de dos joves de 23 i 24 anys i procedir a la identificació dels sospitosos després de veure’ls conduir de forma estranya i vigilant. La policia va decidir escorcollar els dos vehicles i va trobar una bossa esportiva de grans dimensions amagada dins del maleter d’un dels cotxes. A l’interior de la motxilla, hi havia deu bosses d’envasar al buit plenes de cabdells de marihuana i 670 euros fraccionats en bitllets petits. Ambdós homes van passar a disposició judicial. El jutjat en funcions de Sant Feliu de Guíxols va decretar llibertat amb càrrecs per un dels detinguts i presó per l’altre el passat diumenge.

La policia va començar a investigar la procedència de la droga que van confiscar als detinguts just després de la seva intervenció. Un dia més tard, els agents va localitzar la plantació i van entrar al domicili per desmantellar-la. L’habitatge on els agents van localitzar les 1000 plantes de marihuana i els 59 quilos de cabdells estava ubicada en la mateixa urbanització on es van detenir els dos joves de nacionalitat albanesa. Aquesta plantació comptava amb una instal·lació elèctrica i diversos estris necessaris per al plantament de marihuana com ventiladors, aparells d’aire condicionat, bombes d’aigua o bosses de terra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa