El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un home mata la seva filla de 3 anys i se suïcida a Madrid
  • CA

Un veí de Madrid de 47 anys hauria matat la seva filla, de només 3 anys, i després s’hauria suïcidat en el que s’investiga com a nou cas de violència vicària. Els fets s’han descobert aquesta nit passada. La mare de la nena, que no aconseguia contactar amb la seva exparella, que passava uns dies amb la filla que tenien en comú, va ser la que va donar la veu d’alarma aquest dijous al vespre, informa Europa Press.

La dona va trucar a la Policia Nacional poc després de les nou del vespre. S’havia presentat al pis on vivia el presumpte homicida, a l’àrea de Lavapiés, ja que no aconseguia contactar-hi per telèfon. Un cop allà veia que hi havia llum a dins, però no li obrien la porta. Per això va avisar la policia. Quan els primers agents hi van arribar i van entrar al domicili per la força van trobar els cadàvers de la nena i el pare. Els equips mèdics d’emergència només van poder confirmar les morts, ja no es podia fer res per salvar la vida a cap dels dos.

La principal hipòtesi policial, amb al qual han orientat la investigació, és que el pare hauria matat la filla i després s’hauria tret la vida ell mateix. És el que es coneix com a violència vicària, cada cop més freqüent en casos en què homes volen fer mal a les seves exparelles matant els fills, un crim que sol anar seguit del seu suïcidi.

Fins al lloc dels fets, s’hi van desplaçar agents de seguretat ciutadana, del Grup de Delictes Violents de Policia Científica per dur a terme la inspecció ocular, així com del Grup VI d’Homicidis que dirigeix ​​la investigació. Un portaveu d’Emergències 112 Comunitat de Madrid ha indicat que també un equip de psicòlegs es va encarregar d’atendre dos familiars que van acudir al pis i van patir una crisi d’ansietat en conèixer els fets tràgics que s’havien produït.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa