“Yes a la Jess, quina mandra el Procés”: ‘reggaeton’ de suport als Comuns

La cançó de Caderas Crew i Ruslana diu que Albiach és "millor que Illa i Aragonès"

Els comuns han compartit aquest divendres a les seves xarxes socials una cançó de reggaeton que promociona la candidatura de Jéssica Albiach a les eleccions del 14 de febrer. El tema es diu “Yes a la Jess” i ha estat produït per Caderas Crew i Ruslana. A la lletra, que es barreja català i castellà, s’ataca els caps de llista d’ERC i PSC dient que Albiach “és millor que Illa i Aragonès”, tot i ser els candidats dels dos partits amb els quals els comuns demanen un pacte de govern; i s’apel·la directament al votant de “barri”. “Quina mandra el Procés” també és una de les frases que es repeteixen al tema.

Pelirroja, divertida y puede cambiar tu vida” també és una de les frases que es pronuncien al tema. Al videoclip apareixen imatges de la mateixa Albiach posant i fent caricatures mentre es diu altres lemes com “La Jess es combativa i tocará la gloria” o “Ni joies ni Ferraris, ni debat identitari”. Els comuns han acusat durant tota la campanya Junts per Catalunya de generar un debat identitari i de ser una formació “nacionalista excloent“.

Comentaris

  fat boy 12/02/2021 8:20 pm
  Jessica la monarquica, la plastica republica, li apuja el sou al Borbo, en lloc de tocar-li el carpo, traidora de primera hora, es mes falsa que una garsa, mes espanyola que el Franco, vol jubilar-se a Madria a un banco. Demana l'indult, votant no, l'aixella li put, s'ha de ser ruc per votar aquest moc. Ves a que et moqui la iaia, si votes aquesta paia. Bah, tampoc costa tant.
  Sisco 12/02/2021 6:39 pm
  "Yes a la jess" la traïdora es la Jess La blavera es la Jess La pocavergonya es la Jess els traïdors dels comuns YES, YES YES.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 12/02/2021 6:34 pm
  EN COMÚ - PODEM ("sucursal colonial" de Podemos) i altres partits “suposadament progres i d’esquerres", són la nova versió del "LERROUXISME". Tots ells “Col.laboradors Necessaris, Tontos Útils i Blanquejadors" del "Deep State Ñ (Borbónic- Franquista 2.0)" i dels seus partits més afins (PP, PsoE = Psc, C's, Vox, SCc……), amb els quals queden total i perfectament "HOMOLOGATS".
  David 12/02/2021 6:25 pm
  "si no podem ballar no és la nostra revolució". D'això se'n diu superficialitat.
  Vicenç Ramoneda 12/02/2021 5:44 pm
  La cançó de Pablo Hasel a Felipe VI: “Feixista, no som com el domesticat Iglesias” https://www.youtube.com/watch?v=4qRZ8Q5ap8E
  LSO 12/02/2021 4:15 pm
  Que falta de ética la de esta gente, que se hacen pasar por progres, mientras encarcelan a unos ellos siguen con su frivolidad, como puede haber gente con tan poca sensibilidad, para votar a esta porquería.
  Ramon 12/02/2021 3:46 pm
  O sigui que per als pudents la defensa del català és "un rollo". I la lluita per la llibertat de Catalunya "una mandra". No m'estranya, que s'avinguin tant amb ERC!
  Llobregat 12/02/2021 2:03 pm
  No voteu Comuns. Comuns són el cavall de Troia de l'establishment franquista español. Comuns ens entregaràn en la safata a la guillotina a los fascistas que continuen tenent la bara libre amb el gobierno de " izquierdas progresistas" amb tics autoritari franquista.
  Ricard 12/02/2021 1:38 pm
  No es nou. En Maragall ja feia aquestes cosetes abans de la seva conversió a la catalanitat. Per ell ser català era poc modern, poc cosmopolita, poc urbà, poc chic. Lamentablement era tan poc chic com la justícia social. El mateix els passa ara als comuns. "Ser català? Quina mandra!" I és que no saben ni el que són.
  gavanenc 12/02/2021 1:02 pm
  El que fa mandra es votar aquesta penya que no es mullen per a res, som republicans per llepen el cul al monarca, estan per el dret a decidir i el referendum, pero ara no toca que fa mandra..... si, pero no se....endavant pero anem una mica enrrera...que no us aclareu i només penseu en el silló, que l'hi preguntin a la Colau perquè es alcaldesa....
   Hemeroteca 12/02/2021 1:32 pm
   Catalanofoba Albiach és falangista carcelera procedent de PPsoE. Això el què diuen qui la coneixen desde València.
  d'on no n'hi ha no en raja 12/02/2021 12:54 pm
  falta una estrofa, que recordi que vas ensenyar la papereta amb el NO, eh kejika albiach. Fas bona la dita valencià i home de bé no pot ser, en aquesta cas dona de bé, no ho seràs mai. A mi el que hem fa mandra, és que una española, privi per interessos partidistes i personal, els anhels del poble de Catalunya, de poder decidir el seu destí com a poble

Nou comentari