Vox presenta més de 350 preguntes al Parlament sobre TV3 i Catalunya Ràdio

Ofensiva de l'ultraespanyolisme contra els mitjans públics

Ofensiva de l’ultraespanyolisme contra els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El grup parlamentari de Vox ha registrat més de 350 preguntes al Govern sobre el funcionament de TV3, de Catalunya Ràdio i l’ACN així com les productores, presentadors i tertulians que hi col·laboren. Fonts de la cambra, asseguren a El Món que hi ha hagut “molta feina” a endreçar les preguntes perquè es van presentar de cop i sense seguir el protocol administratiu i de classificació de la cambra. Una errada que ha obligat a filar prim i qualificar una per una les preguntes registrades.

Les preguntes registrades abasten des de les línies de finançament que han obtingut els mitjans públics, el nombre de tertulians, el temps distribuït entre partits o programes o periodistes en concret com els de l’Està passant o Jair Dominguez en concret. També s’inclouen al paquet suposades afirmacions que “incitarien a l’odi” o sobre la composició del jurat dels Premis Nacionals de Comunicació així com aportacions econòmiques a festivals com ara el Porta Ferrada o el de Jazz.

Especialment detallades són les preguntes dels contractes i acords amb diferents productores privades de la televisió pública catalana. Curiosament, un dels punts on més incideixen els diputats de Vox és un reportatge sobre la Dansa de la Mort de Verges o “els minuts a minuts” que la web del 3/24 va donar al cap de files de Vox, Ignacio Garriga, durant el debat d’investidura.

Comentaris

  Pep de la Vila 23/04/2021 4:28 pm
  Què o qui és Vox ¿?
  Josep Fontanals 22/04/2021 9:10 pm
  Moltes de les qüestions les poden trobar publicades. Són publiques.
  Vicenç Ramoneda 22/04/2021 7:39 pm
  Els hi molesta molt que la televisió més vista a Catalunya sigui TV3 per l'alta qualitat que te i que les seves TV1, TV2, A3, QUATRO, T5 o la SEXTA quedin lluny. Ovidi Montllor ja ho va dir: Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense.
  13
  21
  Respon
  Pajaritu 22/04/2021 6:47 pm
  ¡Vaya por Dios! Alguien que por fin trabaja en el Parlament. Rara avis... ¡¡¡ JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA... JAJAJAJAJA !!!
  45
  37
  Respon

Nou comentari