Vox avisa a Aragonès amb augmentar la lawfare contra la seva presidència

Garriga assegura que "Ja han passat" i "desallotjaran" els independentistes de les institucions

Sense novetat al front. Ans al contrari, prèmer encara més el botó de la repressió. Aquesta és la contraproposta de l’extrema dreta de Vox a la investidura de Pere Aragonès com a president de la Generalitat. El líder de Vox, Ignacio Garriga, ha estat l’encarregat d’obrir la segona sessió del debat d’investidura que s’ha iniciat aquest matí. El seu discurs ha estat una constant amenaça a l’activitat política i parlamentària de la majoria independentista, i també, al PSC davant el que considera la connivència dels socialistes amb el separatisme.

En tot cas, Garriga ha deixat clar que respondran amb els tribunals i amb la fiscalització de l’activitat legislativa i executiva perquè “la nació té el dret a la legítima defensa”. És a dir, collar encara més la lawfare contra els líders o participants del Procés. Aragonès ha replicat entonant el “No passaran!”. Garriga ha estat encantat amb la frase responent que “Hem passat, passarem i els desnonarem de les institucions”.

Per Garriga, serà una “legislatura curta” i ha tirat de beta de l’acusació que Aragonès és una mostra més de “l’odi i la confrontació” entre catalans. Garriga ha menystingut les institucions catalanes que ha titllat “d’autèntic circ separatista” i ha assegurat que Catalunya és avui “menys lliure, pròspera i segura”. Garriga ha afirmat que “no hi haurà cordó sanitari, ni pancartes o codis de conducta” que els “silenciï”, i que l’acord subscrit entre ERC i Junts és el reflex de la “màfia separatista”. Com a resposta, Aragonès els ha retirat el qualificatiu de “patriotes” i ha deixat clar que acollirà canalla que provinguin de la crisi amb Ceuta.

Comentaris

  Jubilat. 24/05/2021 8:12 am
  Ja fa uns anys existia un REVOX, és a dir: més que VOX. Molt ferm i fiable. Sort que era una marca de magnetofons.
  Jubilat. 24/05/2021 8:12 am
  Ja fa uns anys existia un REVOX, és a dir: més que VOX. Molt ferm i fiable. Sort que era una marca de magnetofons.
  Català 22/05/2021 11:18 am
  A Joan C. No, amic. No els fotrem fora tan facilment. El feixisme forma part intrínseca de la naturalesa castellana. Franco va durar tant- i dura- perquè caigué en terra adobada. .
  Expulsionista forever 22/05/2021 10:10 am
  Contra-contraproposta: tots els polítics de VOX-ETA acaben a la presó de Guantánamo sense dret a absolutament res ni possibilitat de llibertat. NO ÉS REBUTJABLE.
  GAVANENC 21/05/2021 1:05 pm
  Garriga, saps que.......Ves a cagar a la via fatxa de merda..!!!!
  RAMON A 21/05/2021 11:14 am
  La nacio te dret a defensarse.El problema es saber quina nacio es aquesta.Si la garrula veina o la teva africana
  51
  17
  Respon
  mala peça 21/05/2021 10:51 am
  a veure ignacio, que ja sabem quin peu calces, el dret de la ultradreta i l'esquerra de la injusticia franquista, amb el teu discurset, només fas que retratar-te en un Parlament democràtic
  Joan C 21/05/2021 10:38 am
  jajajajaja, el subnormals profunds diuen això? Els fotarem fora aviat a aquestos de VOX.
  Dr Sallop 21/05/2021 9:55 am
  No estem ni tornarem al 2014 , estem al 1936, i...ja veurem com acabara tot aixo !!
   uno que vive en Tabarnia 21/05/2021 12:39 pm
   ui quina por, el negret util s,ha despenjat del arbre, pot ser les seves gonimes s,aniran rodolant carrer avall

Nou comentari