El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un regidor del PP creu que el seu partit “es mereix una llarga travessia pel desert”
  • CA

 

L’expulsió del PP del poder de l’Estat després del a moció de censura presentada pel PSOE ha provocat no només una guerra interna per la successió de Rajoy, sinó també decepcions en els quadres del partit, també els més baixos. És el cas del regidor de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat Rafael Cañedo, un històric del partit que, si bé mai ha tingut força al municipi, fa molts anys que defensa les sigles del PP en un municipi governat pel PSC i ara amb Ciutadans optant a l’alcaldia el 2019. En un article publicat a la revista municipal Viure Sant Boi, titulat “El PP pa casa”, Cañedo sosté que la situació del PP “no era sostenible per més temps”, i apunta quesi els ciutadans en unes eleccions no han pogut enviar el PP a casa, finalment ho ha fet la moció de censura del PSOE. En qualsevol cas, calia passar pel purgatori i ara no hi ha més remei que recórrer una llarga travessia pel desert ben merescuda”.

El regidor continua dient que “la corrupció, l’abandonament des de fa molts anys dels nostres principis i valors com a partit, la manca de suport a col·lectius com la família, les víctimes contra el terrorisme, els emprenedors i autònoms, els augments d’impostos i retallades, així com la falta d’una defensa contundent de la idea d’Espanya i d’adoptar mesures sense complexos davant del nacionalisme i el separatisme excloent i xenòfob, que és un càncer, han portat a la decepció de la ciutadania, que difícilment tornaran a confiar en el Partit Popular en molts anys”, argumenta.

 

Finalment, el regidor del PP considera que amb el Congrés Extraordinari no canviarà la situació: “Es presenten els que han estat partícips com a govern o com a Partit donant suport al govern i, per tant, responsables de tot. Un veritable canvi només serà possible amb un canvi profund de persones, d’idees, de projecte, de recuperar els nostres valors i principis”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa