Un cotxe sense llums i en punt mort va arribar a la casa d’Alcanar abans que explotés

Salta la sorpresa en el judici pels atemptats del 17A | La sala de vistes, astorada davant l'explicació

Sorpresa absoluta al judici dels atemptats del 17A d’aquest matí. Una testimoni ha afegit més suspicàcies i foscor a l’explosió de la casa d’Alcanar. Ha estat una senyora, de nacionalitat francesa, Eliane Navarro, que sopava a casa d’uns veïns de l’urbanització Montecarlo. Era un sopar de mitja dotzena de persones a cal Enric André Groby, que també ha testificat. Ha estat una resposta inesperada a l’estratègia dels lletrats de Javier Martínez, que mai han vist clara aquella explosió. 

Segons ha relatat la testimoni, va arribar cap a les nou de la nit, per sopar. Al cap d’una estona el “gos va bordar”. Un senyal que hi havia moviment. En mirar van veure un vehicle “amb el motor parat i sense llums que es dirigia cap a la casa, amb punt mort”. Després va sentir l’explosió, una explosió llarga. La testimoni ha remarcat que es dirigia cap a la casa de la cèl·lula aprofitant el desnivell de la baixada però no l’ha pogut definir ni descriure del tot perquè era fosc. Els tres acusats, en sentir la testimoni, han començat a xiuxiuejar. La tensió i el silenci s’han fet notar a la sala, mentre el jutge Félix Alfonso Guevara, deixava caure el bolígraf.

Tot això, després que una altra testimoni, Carme Mitjavila, ha declarat amb contundència que havia sentit dues explosions. Primer una i després l’altra. De fet, els pèrits dels Tedax asseguren que van ser dues però que semblaven perllongar-se en una sola explosió. 

No ha estat l’única prova favorable a aquesta acusació particular. També s’ha sortit amb la seva amb el testimoni Gerard Gustave que ha ratificat la seva declaració davant els Mossos del 19 d’agost: “Vaig veure una furgoneta blanca marxar de la casa d’Alcanar un cop va explotar“. “Es va dirigir cap a la sortida de la urbanització”, ha reblat. El testimoni tampoc ha pogut certificar del tot si portava logotipus i de quin color. Una declaració que incrementa el dubte sobre quanta gent hi havia a la casa i com va esclatar. 

Comentaris

  CNI 02/12/2020 1:48 pm
  Tot el que pugui aclarir l’entramat ES IRRELLEVANT SENYORIA!!
  Declaració dubtosa 02/12/2020 1:59 pm
  Si només mires un cotxe sense escoltar-ho (a quina distància mires?) no pots saber si té el motor encès o apagat i menys si porta la marxa en punt mort. En cas que tot sigui afirmatiu és indispensable que es mogui en baixada, cosa que no s'explica a l'article.
  Terrorisme d'Estat 02/12/2020 3:04 pm
  Va ser un atemptat del CNI espanyol, per omissió o per instigació.
  Raül 02/12/2020 3:07 pm
  Està claríssim que aquest judici és una una farsa. No m'apunto a les teories de que el CNI va organitzar l'atemptat, però que com a mínim hi va haver incompetència que està siguen tapada per la AN en una maniobra de fabricació de "veritat oficial" no hi cap dubte. JUDICI TRAMPA.
  josep 02/12/2020 3:12 pm
  el cni
  Gonzalo 02/12/2020 4:41 pm
  17 de agosto. 17 horas. Confluencia plaza cataluña con ramblas. Lugar más turístico de esta preciosa region española. Alarma por terrorismo, 4 sobre 5. Ningún mosso. Ningún urbano. Cero. Nadie. Y una furgoneta circula 600 metro por las ramblas sin que haya ningún policía..... En fin.... Cni... Si.. Ya....
  Estrijol 02/12/2020 4:52 pm
  El CNI ho vigilava d'aprop i no intervenia, i algú va fer la feina que ells, pels motius que fos, no feien. Per cert: aviat celebrarem la Hanukkà...

Nou comentari