El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
SCC, atemorida per l’abstenció de l’unionisme del 14F
  • CA

Societat Civil Catalana manté el missatge de temença respecte les eleccions al Parlament del proper 14-F. L’entitat ha decidit continuar la seva “estratègia de conscienciació” sobre la importància dels comicis per la por a una forta abstenció unionista. Aquest dimarts, l’entitat ha presentat la  “Si no votes, ho tornaran a fer” que es desplegarà a tot Catalunya. Segons reconeix la mateixa entitat: “és un missatge dirigit específicament a tots aquells que van votar el 2017 per les forces constitucionalistes i ara es plantegen l’abstenció electoral”. 

El president de l’entitat, Fernando Sánchez Costa, avisa que la campanya “pretén combatre la tendència cap a la desmobilització electoral dels no independentistes”. De fet, el lema gira al voltant de la famosa declaració dels líders independentistes: “Ho tornarem a fer”. “Hi ha condicions objectives per a una derrota de l’independentisme”, insisteix  Sánchez Costa davant la mandra general que reflecteixen les enquestes.  

Cal anar a votar i convertir l’esgotament en vots de canvi“, afegeix. En aquest sentit, però, SCC evita ficar-se en noms de partits.  “Mai direm a qui ni què votar, només volem posar tots els catalans davant la seva responsabilitat històrica i animar-los a participar en les eleccions”, subratlla. De fet, recorda que l’entitat “desapareixerà” en campanya perquè serà l’hora dels partits. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa