Puigdemont reivindica la “tradició de carril central” que “representa JxCAT”

"Ens agrada la pluralitat", defensa el president a l'exili en un míting a Tarragona

El president a l’exili Carles Puigdemont ha reivindicat aquest dijous en un míting a Tarragona la “tradició de carril central” que “representa JxCAT”. Puigdemont ha reiterat la “vocació de pal de paller, de casa gran i transversal” de la seva formació, que ha definit com a plural i no “només d’un sector molt encasellat”.

La intervenció de Pugidemont aquest dijous ha sonat a resposta a les crítiques suaus de l’expresident Artur Mas, que aquesta setmana en actes de campanya del PDeCAT s’ha desmarcat de JxCAT en considerar que s’allunya de la tradició de “suma” de l’espai convergent i es desplaça cap a posicions de l’esquerra radical.

“Ens agrada la pluralitat —ha dit Puigdemont— perquè Catalunya és un país plural, ens agrada incorporar, ser aquest tronc central del catalanisme majoritari que és JxCAT, amb gent que ve d’altres tradicions, diferents a la meva, que pensen el mateix per sumar quan el nostre adversari ens vol dividits”.

Puigdemont ha enviat un missatge a comerciants i agents del turisme preocupats pel futur i els ha garantit que amb JxCAT no s’aplicarà el model dels Comuns per la capital de Catalunya: “Amb el model de Barcelona per Catalunya no ens aixecaríem d’aquesta crisi, el comerç i la indústira turística necessiteu la mobilitat, nosaltres som la garantia que no li farem a Catalunya el que li estan fent a Barcelona”.

Comentaris

  Es ara !!! Preparem un gran país !!! 12/02/2021 12:36 am
  Aquesta vegada s’ha de votar a qui sigui valent per planta cara a l’ESTADO . Es intolerable el que es fa a tots tan independistes com a els no independistes que viuen a Catalunya (a veure si ho entenen) . El territori català es vol anul·lar tant d’empreses com de treball , com de cultura , com de tot . Per tant ajudem a qui ho vol aturar .
  4
  631
  Respon
  El camino. 11/02/2021 11:30 pm
  Secta central de Waterloo. El messies ens indica l'únic camí cap el precipi.
  462
  18
  Respon
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU 11/02/2021 8:42 pm
  EL CARRIL CENTRAL .. Que porta Directament CAP WATERLOO .. Que porta al que manda a JXCAT .. HA HA HA
  La tradició de JxCat 11/02/2021 8:39 pm
  Carril central però de peatge i els túnels amb peatge addicional, no fotem.

Nou comentari