El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas defensa allunyar Catalunya de “Veneçuela” i apropar-la “a Dinamarca”
  • CA

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha intervingut en l’acte de tancament de campanya a Lleida, el Pirineu i l’Aran del PDeCAT aquest dimecres i ha demanat un país “amb poc atur, salaris dignes, oportunitats per a la gent jove i capaç de defensar un Estat del benestar sòlid i sostenible”, i ha afegit que “per això es necessita gent solvent, amb les idees clares, que donin contingut a aquest projecte i que ens allunyin de Veneçuela i ens apropin a Dinamarca”.

La cap de llista del PDeCAT a les eleccions, Àngels Chacón, ha culpat la candidata de JxCat, Laura Borràs, de “frivolitzar” amb la independència, “estigmatitzar i qüestionar sistemàticament” el cos dels Mossos d’Esquadra i “utilitzar” els experts, com el doctor Josep Maria Argimon, per motius polítics. “La independència de Catalunya és un projecte de país que farem entre totes les forces independentistes i sense una estratègia unitària no anirem enlloc. Prou de frivolitzar amb un tema tan important que ha costat també a la nostra gent estar imputada als tribunals”, ha manifestat Chacón.

La candidata ha reiterat que el PDeCAT estarà al Parlament i ha defensat el vot útil com aquell que “dona tranquil·litat, calma i coherència”.

La cap de llista de la formació també ha criticat el candidat socialista, Salvador Illa, per no fer-se una PCR abans del debat d’aquest dimarts organitzat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’ha acusat de “posar en risc” tots els treballadors de TV3. “Quin model de comportament és aquest? Com volen que la ciutadania després tingui respecte per als polítics? Ens està posant als polítics en un desprestigi que no mereixem”, ha criticat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa