El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primàries Catalunya vol el mateix tracte que JxCAT i VOX a TV3
  • CA

Primàries Catalunya ha carregat contra la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, “a causa de la manca de proporcionalitat en la quota d’informació prevista en el Pla de cobertura informativa”, de la campanya electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya. El Moviment Primàries per la Independència de Catalunya ha presentat queixa formal a la CCMA “al comprovar que partits com VOX o Junts per Catalunya tenen la consideració de grups polítics significatius, amb el tractament informatiu que això representa, i no així, el grup de Primàries Catalunya”.

Primàries Catalunya argumenta que, tot i no presentar-se a les eleccions al Parlament del 2017, va presentar diverses candidatures a les eleccions municipals de maig de 2019, “obtenint en diverses poblacions, representació en forma de regidors i fins i tot una alcaldia i, per tant, òbviament, obtenint més del 5% dels vots municipals”.

Primàries Catalunya, afegeix en el comunicat, “és el grup polític amb més representació municipal darrere dels partits que ja tenen representació parlamentària, per davant per exemple de VOX, acceptat com a grup polític significatiu quan té una representació municipal a Catalunya molt inferior a la de Primàries Catalunya, i per tant, requereix a la CCMA ser tractat com a grup polític significatiu i considerar la seva quota de cobertura en la proporció que li correspongui”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a gener 26, 2021 | 17:51
    Ramon gener 26, 2021 | 17:51
    Totes les decisions d'Espanya tenen i tindran sempre per únic objectiu perjudicar Junts per Catalunya.
  2. Icona del comentari de: Ramon a gener 26, 2021 | 18:39
    Ramon gener 26, 2021 | 18:39
    Les eleccions del Barça haurien set una embranzida d'eufòria perquè les guanyarà un candidat netament independentista. Cap problema. Es deixen per després de les eleccions de la Generalitat. Les del Barça no podien fer-se "per la pandèmia".
  3. Icona del comentari de: RAMON A a gener 26, 2021 | 19:14
    RAMON A gener 26, 2021 | 19:14
    Tambe els recollidors de cargols del Maresme

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa