Sánchez diu que la taula de diàleg no és una “prioritat urgent”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha reconegut aquest dimecres que la taula de diàleg no és tan important pel seu executiu. En una roda de premsa per fer balanç de l’any 2021, el cap de govern espanyol ha dit que “és lògic i de sentit comú que ara les prioritats urgents siguin altres“. És per això que Pedro Sánchez ha refredat la possibilitat que la taula de diàleg es torni a reunir aquest mes de gener.

Per altra banda, el líder socialista també ha respost el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que aquest diumenge va reclamar resultats “tangibles” a aquesta mesa de negociació que té per objectiu resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya. Tots desitgem resultats tangibles, però probablement discrepem de què significa un resultat tangible“, ha afirmat el president espanyol.

Així doncs, Pedro Sánchez ha argumentat que la gran prioritat del seu govern és poder “superar la pandèmia” i “protegir els ciutadans de la variant Òmicron”. Cal recordar que la darrera vegada que es va reunir la taula de diàleg va ser el passat mes de setembre. La trobada va tenir lloc al Palau de la Generalitat i va provocar una crisi al Govern de la Generalitat entre els dos socis de l’executiu: Esquerra Republicana i Junts per Catalunya.

Pedro Sánchez ha insistit que ara cal “consolidar la recuperació econòmica de l’Estat i gestionar els fons europeus”. “Es reunirà segur, però és de sentit comú que deixem unes setmanes per a treballar en el que realment importa a la ciutadania“, ha afegit. El president espanyol ha assegurat que després d’un any en el qual s’han concedit els indults als presos polítics, Catalunya “viu en una normalitat millor“. Pedro Sánchez també ha dit que aquest escenari de “normalitat” ha arribat després que el país “patís” fa quatre anys.

Comentaris

  Catalunya uber alles? Desembre 29, 2021 | 15:45
  I és clar que amb el govern que hi ha no és cap prioritat! Tranquil. Sánchez, el Rufián te lo afina i el Junqueras hi posa la música de sordina. L'Aragonés, mentre, comptant el que cobrará cada mes fins que arribin les eleccions i el desbanqui l'Ila. Païs!
   Un Govern que no porta ni un any Desembre 29, 2021 | 19:28
   Mentres que'ls governs corruptgents en 10 anys ens van donar: Miss Catalunya una costellada de 3 respostes i cap transcendència, Fuigpelmón 8 segons de independència abans de fugir deixant-ho tot enmerdat, i el pallasso Torra moltes estones de riure i sobretot vam passar vergonya.
  Àngel Drach Desembre 29, 2021 | 15:52
  Hahahaa! Queda clar. A veure que fa ara ERC.
  vaaaa! Desembre 29, 2021 | 16:01
  Per Espanya gens ni mica. Que tenim per presionar? un 52% al parlament. Doncs que collons esteu esperant per treure l'stand by? tenim uns politics mediocres.
   Pere LLimonera i Citronell Desembre 30, 2021 | 01:08
   REFERÉNDUM PARA SABER QUE PORCENTAJE DE ASIGNATURAS EN ESPAÑOL/CASTELLANO QUIEREN LOS CIUDADANOS QUE SE DE EN LAS ESCUELAS EN CATALUNYA Propongo que como medida de profundización en la Democracia y por el apego que una parte de la sociedad catalana tiene a los "Referendos"; y por simple higiene democrática, para saber que piensa el pueblo catalán realmente sobre la "inmersión" y el modelo educativo, que se Realice un Referéndum a la vez que las próximas votaciones autonómicas, para saber que porcentaje de asignaturas en Español/Castellano quieren los ciudadanos que se de en las escuelas en Catalunya: el 25%, el 50%, el 75% o el 100%... Luego se puede hacer una media ponderada de los resultados y aplicarla en la "Escola" Catalana! - Creo que sería el método mas Democrático y abriría el camino para "ablandar" el corazoncito del Estado de la Nación Española para otros posibles futuros "referendos" en Catalunya sobre otros temas... Sería un Win-Win clarísimo para todos y me sorprendería que el Govern y los Partidos Nacionalistas de patrias-inventadas (que se auto-proclaman tan "Democráticos", "al contrario que otros") N0 estuvieran de acuerdo en realizarlo; incluso "me extrañaría" que ellos mismos o el 'Govern' no lo propusieran prontamente al Gobierno de la Nación...
  Victor Desembre 29, 2021 | 16:19
  Una presa de pèl que ja m'esperava, però no pensava que fos tant descarada.
  Mar Blau Desembre 29, 2021 | 16:22
  Que el posin de caganer. Així justificará el seu sou. A ell i al Rufián. Femta agermanada.
   Jo prefereixo la femta corruptgent Desembre 29, 2021 | 19:31
   Miss catalunya i lacostellada de 3 respostes, Fuigpelmón suspenent la DUI i fugint deixant-ho tot enmerdat, i Torra fent el pallasso...
  Núria Desembre 29, 2021 | 16:24
  Er, a qui culpareu de la vostra merda de negociació? Calla no es tracta de negociació es tracta de dialèg...La culpa ès de qui us va votar, aixï de clar, espero que com a minim aquesta aturada que ens han imposat sobre avançar cap a la independència serveixi perquè els votants d'ER obriu els ulls per Deu. Que consti que no sóc fanàtica de cap dels partits que tenim, però ara com ara, prefereixo votar in estigui en Puigdemont, Comin, que com a minim no han tirat la tovallola. Vergonya i ràbia cap a la cúpula d'ER.
   Els votants d'ERC sempre tenim els ulls oberts! Desembre 29, 2021 | 19:34
   Per això mai hem votat corruptgents per organitzar costellades de 3 respostes com Miss Catalunya, per suspendre la DUI en 8 segons i fugir deixant-ho tot enmerdat com Fuigpelmón, ni per tenir un president titella pallasso com Torra. 10 anys perduts en mans dels corruptes prUcessistes...
    JR7 Desembre 30, 2021 | 07:56
    Ets carn del Pere Mata de Reus. Sort.
  De Roquetes vinc Desembre 29, 2021 | 16:29
  ES CLAR QUE NO ! ARA JA TENEN EL PRESSUPOSTOS APROBATS GRÀCIES ALS RUFIANS. QUINA PENA, DIRIA COMPANYS.
  ERC una ONG per espanyolitzar als negritos catalans Desembre 29, 2021 | 16:29
  Sanchez cada dia millor, mes gran i tracta a erc com els SEUS NEGRITOS CATOLICOS, del parraco Junqueras, su misionero colonizador de las bestias catalanas a evangelizar en el misal de la Sagrada Constitucion
  Claravalls Desembre 29, 2021 | 16:31
  Ni per als catalans/es babau...l'únic que volem és perdeus de vista d'una puta vegada,feixistes descerebrats.Teniu merda en comptes de cervell. Només volem tindreus al més lluny possible miserables rates franquistes.Sou la vergonya i la purria de l'ésser humà.Ñordia cavernícola. Fora de Catalunya tots els immigrants i fills d'immigrants espanyols inadaptats. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
   Comença a passar... Desembre 29, 2021 | 19:36
   Jo tampoc vull a Catalunya a descervellats com tu, esemboes més Ñordo que català
  Català Desembre 29, 2021 | 16:39
  Aixó vol dir que és absolutament prescindible, no?. Ja ens ho pensavem.
  airausu Desembre 29, 2021 | 16:42
  En Sánchez ja té els pressupostos aprovats "a cambio de nada" i ja no necessita més a Ñerk en el que li queda de legislatura. La taula fake de diàleg va néixer morta, sols falta oficialitzar-ne l'enterrament. Ñerk va cavar la seva pròpia fossa quan va dir obertament que dirien a tot que sí a canvi de que no manés la dreta. Quin incentiu té Sánchez a pactar res amb Ñerk si li donen tot "a cambio de nada"? A mesura que s'acostin les municipals i les generals Ñoles veurem com el P(so)€ de la cal viva es desmarca més de la taula fake perque li resta vots i torna a fer un gir cap a la dreta, a mostrar l'anti-catalanisme i l'anti-independentisme més dur per rascar-li 4 vots al PP. A disfrutar dels vots de Ñerk...
  Ricard Desembre 29, 2021 | 16:51
  Per als pancastellanistes, xenòfobs, ser català no és ni prioritari ni urgent. Per això negociar res amb ells resulta, per dir-ho educadament, pintoresc.
   Si noi, Desembre 30, 2021 | 11:51
   en canvi els corruptgents ens han demostrat durant 10 anys que la seva prioritat no és la independència de Catalunya, la prioritat es prUcessar cap enlloc com han demostrat Miss Catalunya, el Batxiller foll i el pallasso Torra, oi?
  Pere LLimonera i Citronell Desembre 29, 2021 | 17:16
  Pués, tiene razón el Perico... Ni es necesidad, ni es urgente, ni tampoco va a dar mucho de si, fuera de respetar las leyes Catalanas, Españolas y de La U Europea vigentes... Es lo que hay y es lo que tiene no dejarse llevar por la enfermedad supremacista...
  ton c. Desembre 29, 2021 | 17:30
  vosté sr. Sáncvhez, està fent bo al Zapatero.
  X2 Desembre 29, 2021 | 17:58
  La prioritat es la independència
   Així és! Desembre 30, 2021 | 11:55
   Recordali al batxiller foll que va trigar 8 segons a suspendre-la i fugir deixant-ho tot enmerdat.
  LLARENA dPENA Desembre 29, 2021 | 18:05
  No importa, nen. Pel que s'ha de fer a la taula ... Suposo que els de les "155 monedes de plata", estarà d'acord, oi? I la resta de la gent d'ESGUERRO AUTONOMISTA de CAT, l'anAtiga ERC, igual , sí?. Total pel que s'ha de parlar, si ens podem evitar els viatges de tanta colla, molt millor, no?
  JordiP Desembre 29, 2021 | 18:58
  Toma, Aragonés! Sí, però no. Calent, però fred. Reunir-se, ja veurem quan. Dialogar, sobre fútbol i cinema. Sempre dintre de la Consti'78, com no. Amics, molt. Trobar-se, sí, a Madrit. A dinar, a Casa Lucio o Zalacaín. Pagant els catalans, és clar. Bravo, Caprabo! La taula de diàleg ja és morta.
   Si noi, Desembre 29, 2021 | 19:42
   Aragonés no porta un any i apunta maneres. Amb la clarividència que "demostres", ens podies haver avisat quan Miss Catalunya va organitzar la costellada de 3 respostes sense cap transcendència, o quan el batxiller foll va suspendre la DUI en segons i va fugir deixant-ho tot enmerdat, o que tindriam un pallasso com Torra per avergonyir-nos. En 10 anys no has vist res? Eras cec i has vist la llum? Vas fumat???
  JordiP Desembre 29, 2021 | 19:09
  Bé, Sánxes ja te els seus pressupostos generals. Ara, ni gràcies i por ahí te pudras. Un altre cop han aplicat la filosofia dictada pel super aforisme castellà "Prometella hasta metella y, tras haberla metido, olvidar lo prometido". El burlador de Sevilla. O de Madrit, que para el caso ... Sou una colla de pardalets.
  Jordi Desembre 29, 2021 | 19:45
  Res a dir a Sánchez, fa el que des de l'inici sabíem que faria. Les explicacions s'han de demanar a ERC, perquè dona suport a canvi de res al govern espanyol? Que espera realment treure de la taula inexistent?
   A mi em preocupa més per què ens va vendre Fuigprlmón Desembre 30, 2021 | 05:47
   Va trigar 3 anys a convocar l'1-O, setmanes a donar el resultat, 8 segons a suspendre la DUzi, i hores a fugir deixant-ho tot enmerdat. Traïció? Covardia? Un batxiller foll i gens preparat que el càrrec li anava gran...
  Si Desembre 29, 2021 | 20:09
  Catalans! Hem trepitjat mERCda.
   Ah si? Desembre 30, 2021 | 11:59
   Doncs amb els 10 anys de corruptgents que trepitjavam? Merda de prUcessisme cap enlloc?
  Luisnomeacuerdo Desembre 29, 2021 | 22:35
  Pero que tiernos que son los rufianes fascistas independentistas se les mean en la cara y les dicen que esta lloviendo y ellos tan campante. Más tiernos que winii de pooh.
  Las rejas del Palacio del Pardo Desembre 29, 2021 | 22:46
  Aquest ninot te tota la raò, la prioritat dels catalans com cal, es la Independencia de Catalunya.
  jdlm Desembre 30, 2021 | 07:33
  Sempre ho he dit, amb ERC, no es pot ana enlloc,nomès volien estar al poder per poder cobrar, tota la vida uns morts de gana i prou, i ara tenien la ocasió, Els acollonen anant i tornant, es una vergonya
   Si noi, Desembre 30, 2021 | 11:41
   com han fet els corruptgents durant 10 anys prUcessant cap enlloc? Donaràs 10 anys de marge als que ara governan?
   A ón hem anat amb els corruptgents prUcessistes cap enlloc? Desembre 30, 2021 | 12:01
   Fuigpelmón a un exili daurat a Waterloo i els indepes catalans a la merda...
  Aigualit Desembre 30, 2021 | 13:17
  Jejejeje com es possa la penya indepre per un comentari del presidente. Evidenment que no es prioritaria la taula de dialeg, prioritari es que els nostres governants de la generalitat, es dediquin a gestionar la sanitat, l'economia, el camp, la cultura (de tots). Eliminin xiringuitos que costen un ronyo i nomès serveixen per endollar personal afin a la causa del movimiento nacional, amb sous estratosferics, es retallin el sou i les despeses asociades. Apa, a cascar-la.
  MHP Desembre 30, 2021 | 13:19
  Sanchez es un crack, us pren el pel com vol. A veure si apreneu, això si que es confrontació intel.ligent, jejejejeje

Nou comentari