El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enganxada entre Cuevillas i Serret per l’acte del 17-A anul·lat pel Govern
  • CA

La consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, s’ha dirigit a Junts i ha assegurat que volen fer “polèmica barata”, sobre l’acte suspès pel Govern sobre els atemptats del 17-A. “Ens volem prendre el tema molt seriosament perquè és molt delicat”, ha explicat Serret, qui ha dit que volia que el primer acte fos el nomenament. “L’acte estava totalment organitzat, cosa que vostè va negar en seu parlamentària. O l’enganyen a vostè i hauria de demanar el cessament d’algú o ens està enganyant vostè”, ha replicat el diputat de Junts al Parlament en la sessió de control a l’executiu català.

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, en una compareixença a la comissió d'Acció Exterior del Parlament | ACN (Natàlia Segura )
La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, en una compareixença a la comissió d’Acció Exterior del Parlament | ACN (Natàlia Segura )

Reivindica la feina de l’executiu Puigdemont

Cuevillas ha reivindicat la feina del president Carles Puigdemont durant els atemptats del 17 d’agost del 2017. “Vam actuar com un Estat i les autoritats ens van fer sentir orgullosos dels país que teníem”, ha assegurat el diputat de Junts per Catalunya al Parlament. També ha reivindicat la feina de tots els consellers que van formar part d’aquell Govern i de tots els actors que van participar en actuar contra els atemptats.

En aquest sentit, s’ha queixat que el govern espanyol s’hagi negat en dues ocasions de fer una comissió d’investigació. “El sistema judicial va donar una resposta encara més judicial encara més deficient. No es va investigar les relacions internacionals de la cèl·la o les relacions entre el CNI i l’imam de Ripolls”, ha recordat el diputat de Junts.

Serret vol “enfortir relacions”

En la seva resposta, Serret ha volgut posar l’èmfasi en les víctimes dels atemptats del 2017. Tot i així, ha recordat que les delegacions es regeixen pels criteris “d’utilitat, rigor, credibilitat i reputació” i ha assegurat que l’objectiu de les delegacions és d’estendre pons. “El que volem és enfortir les relacions de les institucions catalanes”, ha explica Serret en seu parlamentària, qui assegura que el 17-A és un tema “molt delicat”.

Més notícies
Felip i Letícia celebren el 20è aniversari - Europa Press
Letícia, amb tracte de favor l’últim any a TVE: què recorden els companys?
Notícia: Letícia, amb tracte de favor l’últim any a TVE: què recorden els companys?
Comparteix
La presentadora mantenia una relació en secret amb Felip VI, el que va provocar que la cadena la tractés millor que a la resta
El secretari d'Acció Exterior i de la Unió Europea, Gerard Figueras, intervé a la presentació de les noves delegacions a l'exterior
Data de publicació: dilluns 07 de març del 2022, 13:01
Localització: Barcelona
Autor: Guifré Jordan
Gerard Figueras renuncia a ser alcaldable de Junts a Vilanova i la Geltrú
Notícia: Gerard Figueras renuncia a ser alcaldable de Junts a Vilanova i la Geltrú
Comparteix
L'exsecretari d'Acció Exterior ha argumentat la seva retirada a l'alcaldia per motius professionals i proposa el regidor Jaume Carnicer com a candidat
Imatge d'arxiu d'un tiroteig a Virginia l'any 2019 / ZUMA Wire/DPA
(Foto de ARCHIVO)
01/6/2019 ONLY FOR USE IN SPAIN
Sis morts en un tiroteig en un centre comercial dels EUA
Notícia: Sis morts en un tiroteig en un centre comercial dels EUA
Comparteix
El tirador hauria estat abatut per la policia de Chesapeake (Virginia), que encara investiga l'incident
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en el primer ple del Parlament després de la ruptura amb Junts, amb els consellers del nou Govern a la primera fila de l'hemicicle / Francesc Xavier Subias Salvó (Parlament de Catalunya)
Els pressupostos s’encallen a Catalunya mentre ja estan assegurats a Madrid
Notícia: Els pressupostos s’encallen a Catalunya mentre ja estan assegurats a Madrid
Comparteix
Pedro Sánchez ja sap que podrà comptar amb Bildu i el PDeCAT i que és molt a prop del sí d'ERC | A Barcelona els tractes no avancen i els possibles socis es queixen de "lentitud" del Govern

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a novembre 23, 2022 | 10:56
    ton c. novembre 23, 2022 | 10:56
    sra. Serret, quan val el seu botiflerisme ?
  2. Icona del comentari de: Margot a novembre 23, 2022 | 11:10
    Margot novembre 23, 2022 | 11:10
    La senyora, amb imatge de certa fragilitat a l'estranger i actualment amb cadència de senyorona, ja no pot amagar l'egoïsme de poltrona que gasta, aquell que li permet a ella i al seu clan viure de la bicoca. En sa vida ha fotut brot. Erc xucla del sistema amb accions que són antisistema de que perjudiquen greument Catalunya i els catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa