El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sis morts en un tiroteig en un centre comercial dels EUA
  • CA

Almenys sis persones han mort en un tiroteig en un centre comercial de Chesapeake, a l’estat de Virgínia (EUA), segons ha informat la policia local. Els serveis d’emergència han rebut un avís de tiroteig cap a les 22.00 (hora local) i en arribar han trobat diverses persones mortes i múltiples ferits a l’interior d’un Walmart de la localitat. La policia de Chesapeake ha explicat que encara investiga l’incident i que sospita que el tirador és un empleat o exempleat del supermercat que ha disparat contra els seus companys en un sala de descans.

Les primeres informacions apunten que el tirador ha mort durant l’enfrontament, però la policia assegura que cap dels seus agents ha disparat durant l’operatiu, informa la CNN, per la qual cosa s’especula que hauria estat abatut per algun client. La policia encara pentina el centre comercial buscant més víctimes i assegurant l’edifici. L’Ajuntament de Chesapeake ha demanat als veïns que no s’acostin al centre comercial mentre dura la investigació. “Els nostres agents estan preparats per respondre, doneu-los espai per fer-ho”, ha dit.

Un cotxe de policia cobert de flors després d’un tiroteig a Colorado / ZUMA Wire/DPA

Una dona ha declarat a la cadena estatunidenca que la seva mare estava a dins del centre comercial durant el tiroteig i que li havia enviat diversos missatges alertant de l’incident. “Estic plorant i tremolant”, ha detallat. “Acabava de parlar amb ella sobre comprar galls dindis per Acció de Gràcies i aleshores em va enviar el missatge”. La seva mare, que està en xoc, va aconseguir sortir il·lesa del tiroteig i ja s’ha pogut reunir amb la seva filla.

Un tiroteig a Colorado deixa cinc morts

Cinc persones van morir i 18 van resultar ferides en un tiroteig en un club gai de Colorado (EUA) durant la nit de dissabte a diumenge. Un home va entrar al bar i van començar a disparar de manera indiscriminada. Els clients del club van reduir el tirador, que es troba ingressat en un hospital sota custòdia policial. “Agraïm la ràpida resposta de l’heroica clientela, que va sotmetre el tirador i posar fi a aquest atac d’odi”, va dir la direcció del Club Q. La policia encara no ha determinat si es tracta d’un crim d’odi.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ase a novembre 23, 2022 | 10:35
    ase novembre 23, 2022 | 10:35
    I així continuarà mentres qualsevol persona pugui tenir armes
  2. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a novembre 23, 2022 | 15:10
    uno que vive en Tabarnia novembre 23, 2022 | 15:10
    la propera sera un duel al mitg del carrer tipus farwest, vagin fent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa